Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punk Rock Metallica Girl

Smutna jestem pomocy;(

Polecane posty

Gość gość
Tu nikt nie podżega jej do samobójstwa tylko ona ciągle straszy ze to zrobi. A w sumie to takie coś trzeba zgłosić na policje, że ktoś się zamierza targnąć na swoje życie. Przyjada po nią, zamkną w wariatkowie na obserwacji i tyle. Więc zgłaszam temat na dyżurnet.pl

Gość gość
Jak nie zgłosimy to się zabijesz, jak zgłosimy to się zabijesz. No dobra to już zgłosimy.

Gość Nieodpowiedzialny
Może tak po prostu się ogarnąć? Skoro mówisz serio, powinnaś pogadać z pedagogiem. Skoro to trollowanie... No sorry ale narobisz sobie klopotu.

Gość gość
idź do apteki i kup sobie tabletki na uspokojenie , np: walerin albo nerwomix . Zaraz tobie przejdzie .

Gość Nieodpowiedzialny
Jak weźmiesz sie w garść i ogarniesz to będzie ci bardzo dobrze. Musisz odsunąć problemów jakby ich nie bylo. Po ludzku olac hejterow i tych których nie lubisz. Skoro kogoś nie lubisz to jaki sens jest produkować sie i gadać o nich. Nie lubię typa A i typiary B i nawet o nich nie myślę a ze lubię typa C i typiare D i na nich sie skupiam.

Gość gość
Słuchaj! Ja też miała takie myśli i ciężkie chwile z tym związane.. mialam mega doła od dłuższego czasu (może to była nawet depresja) miałam myśli samobójcze :( przez dłuższy czas planowałam jak to zrobić.. czytałam.o bezbolesnych sposobach i skutecznych na 100%.. zdecydowałam, że się powieszę.. potem szukałam odpowiedniego miejsca i upatrzylam Stary most. Następnie zamówiłam linę przez internet.. byłam już bliska by to się stało.. jednak stchorzylam.. odkładałam to na następny dzień i tak w kółko.. później mi przeszło. Życie składa się z cudownych momentów, gorszych i tych naprawdę do d**y.. takie właśnie jest życie.. sęk w tym by wytrwać te naprawdę złe momenty dla tych dobrych :) jeszcze nie raz w życiu czekać Cię będzie gorycz i cierpienie, ale to mija wierz mi. Wszystko zależy od Ciebie. Jeżeli Ci to pomoże to pomyśl o sobie jako o przyjacielu, którego masz. Możesz w myślach rozmawiać ze sobą o wszystkim. Masz tylko siebie i spróbuj to docenić i zakolegować się ze sobą. Będzie dobrze, dasz radę. Nie jesteś w stanie sobie wyobrazić ile człowiek potrafi znieść. :)

Boję się szkoły wgl nie trzeba mnie co to za życie jak mam być sama już wolę umrzeć nie chcę takiego życia po co żyje? Jak to się stało, że żyje ?Kiedy będę mogła robić co chcę?

Gość gość
To sie powieś jak ci smutno

Gość gość
Jak chcesz żeby było śmiesznie to sie powieś na żyrandolu

Gość gość
Nie wiem. Skąd wiedziałaś?

Gość gość
Ja też kiedyś się chciałem zabić, na szczęście z tego wyrosłem :)

Gość Teppic   No1
Tez bym myślał o śmierci, jakbym łączyć punk rock i Metallikę w jednym układzie słownym :D

Gość gość
I jak tam, żyjesz jeszcze? :)

Gość Namysłów wojew opolsk
Punk rock Metallica girl idź do psychiatry jeśli jesteś smutna myślisz o śmierci to trafisz do Najbliższego szpitala psychiatrycznego na obserwacje oni ci leki dadzą z psychologiem porozmawiasz itd

ja tutaj z powodu depresji byłem a teraz jestem na obserwacji tutaj www.wszn.opole.pl ps to że myślisz o śmierci ciągle płaczesz itd to świadczy o twojej depresji zgłoś się do psychiatry (nie wiem gdzie masz najbliższy szpital psychiatryczny) zgłoś się do Najbliższego szpitala psychiatrycznego

, www.czarnowąsy.opole.pl

Boję się teraz bardzo to i tak nic nie da mam rocznikowo 14 lat wgl nikogo nie obchodze mam dość czuję się niechciana i jestem dla innych zabawką pchają mnie ,zle traktują mam już dość. Ciekawe co by się stało jak by mnie zabili?Była by za to kara?