Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwoscistałosiezadosc

Mój facet kazał mi się składać na paliwo....

Polecane posty

Gość skneruszniego
gość dziś ale co to za różnica co on studiuje i jaką będzie miał po tym kierunku wypłatę? Ile by nie zarabiał nadal będzie chciał wszystko dzielic po połowie a autorka złamanego grosza nie ujrzy i będzie dalej za przeproszeniem nadstawiać tyłka jak w relacji seks-kolezanka na telefon

Gość gość
Ale już pomijając to, że bierze od niej to marne 15 zł, to jeszcze sposób, w jaki to robi. Jeśli chciał się zrzucać na paliwo, to powinien był ci o tym powiedzieć przedwyprawą, a nie wmanewrowywać cię w koszta po przybyciu na miejsce. Czysta manipulacja. Zostaw frajera, póki nie jest za późno. Nie znasz dnia ani godziny, na co jeszcze będziesz musiała się składać bez zapowiedzi.

Gość sprawiedliwoscistalosiezadosc
Kurczę może i macie rację,ale jak tak myśle to on chyba za dużo nie zarabia bo pracuje w kawiarni :(

Gość gość
Takie czasy, dużo dup ***** się za nic, wiec skąpcy maja się jak paczki w maśle.

Gość gość
serio, zrozumiałabym zrzutkę jakbyście jechali gdzieś daleko, paliwo 600 zł- wtedy przed wycieczka siadacie i omawiacie koszty(PRZED a nie po) ale 15 zł :D sorry

Gość gość
pracuje na cały etat? na część? płaci za swoje studia? dokłada sie w domu do rachunków? PS niezależnie jaka jest odpowiedź na powyższe pytania koleś i tak jest marny:P

Gość gość
17.41 no dokładnie, zenada... To chloptas bez honoru bo prawdziwemu mężczyźnie byłoby wstyd cos takiego zaproponowac.

Gość gość
to co ja mam teraz zrobić :(

Gość gość
Jesli to nie prowo to kopnij go w 4 litery :/ on Cie zaprosil to po pierwsze, po drugie-takie rzeczy ustala sie przed wyjazdem, po trzecie-gdyby to byla faktycznie daleka trasa i koszt paliwa wysoki to rozumiem, ale za kilkanascie zlotych robic z siebie dziada to masakra... zostaw go, jeszcze poznasz normalnego faceta na pewno :)

Gość gość
Obojętnie jaka ma sytuacje to 15zl wsiąść od dziewczyny to zenada

Gość gość
Kurcze szkoda mi tego roku naprawde, tym bardziej ze wiem że on mnie kocha i jak tak myśle to on z reguły jest oszczedny :(

Gość gość
I dopiero po roku wyszło, że coś z nim nie tak??

Gość gość
tak :(

Gość gość
gość dziś tak jedzenie po połowie płacilismy xxx A jedliscie tyle samo? Raczej nie sądzę! Zawsze mnie śmieszy jak facet chce rachunki za jedzenie dzielić po połowie - ale dziewczyna je dwie kanapki na śniadanie a on pięć, ona na obiad sałatkę on pól kurczaka, ziemniaki i kawal ciasta, na kolację on kiełbasę z grilla i trzy piwa A ona dwa jablka i jajko.

Gość gość
Kocha, bo Ci tak powiedział? Patrzy się na czyny bo gadac można wszystko...raczej facet wstydzilby się od ukochanej kobiety wymagać by się dorzucała do paliwa, glupio by mu było a on nie ma oporów to raczej Cie Nie traktuje poważnie, możliwe ze jest z Toba tylko dla seksu. Jeszcze nie znasz gorzkiej prawdy o facetach, musisz się jeszcze przekonać bo żyjesz w blogiej nieświadomości...

Gość gość
Sknerus. Fuj .

Gość gość
teraz to już kompletnie nie wiem co robić

Gość gość
Przewietrz głowę i znajdź czas i przestrzeń na ochłonięcie i przemyślenie wszystkiego. Choć i tak stawiam, że go nie zostawisz, przynajmniej póki nie zmądrzejesz, a to może trochę potrwać ;)

Gość gośćmagnat
To zależy czy był to spontaniczny wyjazd czy też wcześniej tobie zaproponował czy chcesz jechać. Jeśli spontanicznie zaprosił to ok ale jeśli zaproponował wcześniej to już inna bajka. Swoją drogą to ile mu ten samochód spalił za 20-30 zł? Już by się nie ośmieszał. Jak chciał sobie w spokoju pobzykać to niech inwestuje. A z drugiej strony kobiety chcą równouprawnienia więc zrzutka jest jak najbardziej na miejscu, bo nawet jeśli o bzykanie chodzi to i Ty miałaś z tego przyjemność - więc to wspólna inwestycja:)

Gość gość
Jest z tobą tylko dla seksu jak ktoś tam wyżej napisał. Myslisz ze zabrałby cię na weekend gdybys np w tym czasie miała jakies przeciwskazania zdrowotne do uprawiania seksu? odpowiedź sobie sama a pozniej gorzko zapłacz nad straconym rokiem z życia

Gość gość
Masakra c**a a nie facet, uciekałabym czym prędzej.

Gość gość
Rzeczywiście miałam przyjemność,jak za kazdym razem musze udawać orgazm bo inaczej się obraża...

Gość gość
"bo nawet jeśli o bzykanie chodzi to i Ty miałaś z tego przyjemność" x Skąd wiesz, że miała? Akurat to wcale nie jest oczywiste.

Gość gośćmagnat
Czyli to taka średnia inwestycja:) Wystąp do niego o zadość uczynienie z tego tytułu:)

Gość gośćmagnat
gość dziś "bo nawet jeśli o bzykanie chodzi to i Ty miałaś z tego przyjemność" x Skąd wiesz, że miała? Akurat to wcale nie jest oczywiste. X w mojej ocenie to zbliżenie jest przyjemne, czy kończy się odpowiednim finałem czy nie, to chyba dość oczywiste. To jak w lotku nie zawsze wygrywasz:)

Gość gość
odszkodowanie za brak orgazmu:P będzie więcej niz 15 zł:P

Gość gość
gośćmagnat dziś Niestety, ale takie typy raczej zadość nie czynią. Najlepiej zrobi, jak kopnie frajera w duupę, najlepiej jakoś spektakularnie, żeby popamiętał na długo :D Koleś żenujący, nie dość, że bzykać nie umie, to jeszcze focha strzela, że panna niezadowolona. Boże, ty widzisz, i nie grzmisz. Jak tak czytam tą kafeterię, to naprawdę przestaję się dziwić, że tylu ludzi w związkach siedzi, bo się okazuje, że okupione to jest, zwłaszcza ze strony kobiet, wieloma ustępstwami i upokorzeniami. Na co wam to??

Gość gośćmagnat
plus odsetki za stratę czasu i takie tam inne koszty :) W sumie to kobieta też może strzelić "focha" na swojego obrażalskiego, że nie doprowadził jej:)

Gość gość
18.14 dokładnie!

Gość gość
gośćmagnat dziś Jaki ty mądry jesteś. To zaczynaj i nie kończ, jak to taka przyjemność.