Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwoscistałosiezadosc

Mój facet kazał mi się składać na paliwo....

Polecane posty

Gość gość
18.14 dokładnie!

Gość gośćmagnat
gość dziś gośćmagnat dziś Niestety, ale takie typy raczej zadość nie czynią. Najlepiej zrobi, jak kopnie frajera w duupę, najlepiej jakoś spektakularnie, żeby popamiętał na długo smiech.gif Koleś żenujący, nie dość, że bzykać nie umie, to jeszcze focha strzela, że panna niezadowolona. Boże, ty widzisz, i nie grzmisz. Jak tak czytam tą kafeterię, to naprawdę przestaję się dziwić, że tylu ludzi w związkach siedzi, bo się okazuje, że okupione to jest, zwłaszcza ze strony kobiet, wieloma ustępstwami i upokorzeniami. Na co wam to?? X w mojej ocenie najczęstszą przyczyną jakichś "niedoskonałości" jest brak rozmowy. Ludzie nie gadają ze sobą o tym w czym widzą problem, który zazwyczaj można rozwiązać i tak właśnie dzień w dzień męczą się. Ok no zdarzają się jakieś wzloty ale zaraz po jest seria upadków. A wystarczy rozmowa:) Klient ewidentnie się ośmieszył, nie chce mi się nad tym polemizować:)

Gość gośćmagnat
gość dziś gośćmagnat dziś Jaki ty mądry jesteś. To zaczynaj i nie kończ, jak to taka przyjemność. X już samo włożenie sprawia przyjemność, chyba dla wszystkich oczywiste:)

Gość gość
spotykałam się (krótko) z facetem, który miał jakąs obsesję, aby tylko nie włożyć finansowo w naszą relacje więcej w praktyce wyglądało to tak, że jak jechaliśmy gdzieś na kilka dni i omówiliśmy się że raz ja kupuje jedzenie raz on ja kupowałam normalne żarcie- bez ekscesów ale też bez dziadowania, a on jedna bułke z 4 stron oglądał czy aby wybrał na pewno najtańszą;) nie miał też problemu żebym postawiła mu obiad w knajpie, on się nie poczuwał;) dodam że koleś zarabiał jakieś 80% więcej niż ja podsumowanie- pozbyłam się dziada, bo ja rozumiem oszczędność, ale nie cos takiego autorce też to radzę:)

Gość gość
A moim zdaniem przyczyną jest cwaniactwo facetów i naiwność oraz głupota panien.

Gość gość
Autorko, powiem tak, powinien byl uzgodnic zrzutke na paliwo przed wyjazdem. Po drugie ok, chce rownouprawnienia, to niech bedzie, nie tylko w dziedzinie finansow ale w kazdej. Skoro paliwo na pol, zakupy na pol, to przyrzadzanie posilkow takze razem, zmywanie razem, tzn on mogl pozmywac, ty pochowac do szafki, lub na odwrot. Przed wyjazdem takze razem chate sprzatnac. Wszystko zgodnie z partnerskim ukladem :). I nie ma wykretow, ze on np nie umie ugotowac, nie umie? To sie nauczy, tu mu powiesz co i jak :). Skoro on ma takie podejscie to tu konsekwentnie tez miej bardzo partnerskie, pilnuj zeby na wszelkich wyjsciach kazdy placil za siebie, na wyjazdach zeby paliwo, zakupy, i obowiazki domowe typu gotowanie, sprzatanie, zmywanie bylo na pol :). Moze zrozumie kiedy sam bedzie musial cos zrobic, a co mu sie wydaje ze niby do kobiety nalezy :). Juz ja znam takich co domagaja sie od kobiety zeby placila wszystko po polowie, ale zeby.cos zrobic w domu to juz niech sama robi, no nie, to nie ta bajka, jesli sie dzielimy to dzielimy w kazdej dziedzinie :).

Gość gość
gośćmagnat dziś Współczuję twoim kobietom, o ile w ogóle je masz, pewnie muszą udawać tak, jak autorka, bo u kobiet to totolotek, a facet się spuścić musi. Mówię, nie kończ, to zobaczysz, czy fajny ten totolotek.

Gość gość
18.32- jak jedzenie na pół to on ma jeść tyle co ona, jak chce wiecej to niech dopłaca:D skoro tak się lubi liczyc:D ona 2 bułki- on tez dwie, jak chce trzecią to niech kupi:D:D

Gość gość
gość dziś Po 1., sknera, po 2., nie widział powodu, by w Ciebie inwestować. Takie indywidua się w tyłek kopie w przedbiegach, a nie stawia im jeszcze obiadki.

Gość gość
Nie chce mi się wszystkich czytać ale powtarzają się takie żeby on złożył się na jej majtki i podpaski... No ja pier... co mają jej majtki do kosztów podróży? Baby naprawdę to ułomy umysłowe skoro widzą tu jakąś analogię :-D ...chcą równouprawniwnia ale z zachowaniem wszystkich swoich przywilejów, niech facet wybuduje dom, kupi dobry samochód, wozi królewnę, utrzymuje ją, sprząta gotuje, wszystko robi bo równouprawnienie a ona będzie tylko pierdziała... No nie ułomne? :-D

Gość gość
kopnęłam po drugim wspólnym wyjeździe, bo jednak na wyjazdach wychodziło najwięcej kwiatków:P

Gość gość
po 2., nie widział powodu, by w Ciebie inwestować. x wiesz, to chyba był jego sposób na zycie niezależny ode mnie, bo sam w domu też tak dziadował chociaż go było stac na normalne rzeczy ale takie rzeczy najlepiej wychodzą albo przy wspólnym zamieszkaniu albo na wyjazdach

Gość gośćmagnat
gość dziś gośćmagnat dziś Współczuję twoim kobietom, o ile w ogóle je masz, pewnie muszą udawać tak, jak autorka, bo u kobiet to totolotek, a facet się spuścić musi. Mówię, nie kończ, to zobaczysz, czy fajny ten totolotek. X czy ty naprawdę potrzebujesz wykładu łopatologicznego? seks sam w sobie jest przyjemny ale dużo przyjemniejszy jest kiedy następuje odpowiedni finał, czy to tak trudno tobie pojąć? Czy ja gdzieś napisałem ze facet to musi skończyć, nie? Więc proszę wysilić odrobinę szare komórki i zacząć czytać ze zrozumieniem:) Czyli wg ciebie samo "wkładanie" nie jest źródłem przyjemności??

Gość gośćmagnat
gość dziś Nie chce mi się wszystkich czytać ale powtarzają się takie żeby on złożył się na jej majtki i podpaski... No ja pier... co mają jej majtki do kosztów podróży? Baby naprawdę to ułomy umysłowe skoro widzą tu jakąś analogię smiech.gif ...chcą równouprawniwnia ale z zachowaniem wszystkich swoich przywilejów, niech facet wybuduje dom, kupi dobry samochód, wozi królewnę, utrzymuje ją, sprząta gotuje, wszystko robi bo równouprawnienie a ona będzie tylko pierdziała... No nie ułomne? smiech.gif X skoro tak to widzisz to proponuję ci zwiąż się z facetem, będziecie mieli dwa razy większy dom, dwa samochody itd..:):)

Gość gość
gośćmagnat dziś Ręce i cycki opadają, nie chce mi się z tobą dyskutować, bo widzę, że typowo szowinistycznie nie ogarniasz. Weź wyjdź z babskiego forum i propaguj swoje mundrości gdzie indziej :O

Gość gośćmagnat
gość dziś gośćmagnat dziś Ręce i cycki opadają, nie chce mi się z tobą dyskutować, bo widzę, że typowo szowinistycznie nie ogarniasz. Weź wyjdź z babskiego forum i propaguj swoje mundrości gdzie indziej pechowiec.gif X co, jak się kończą argumenty to pozostaje jedynie kpina:)

Gość gość
nie wychodź, dobrze piszesz:P

Gość gośćmagnat
gość dziś gośćmagnat dziś Ręce i cycki opadają, nie chce mi się z tobą dyskutować, bo widzę, że typowo szowinistycznie nie ogarniasz. Weź wyjdź z babskiego forum i propaguj swoje mundrości gdzie indziej pechowiec.gif X tylko jak będziesz je ciągnęła po podłodze to uważaj na zadry:)

Gość gośćmagnat
gość dziś nie wychodź, dobrze piszeszjezyk.gif X zazwyczaj szybko nie wychodzę:P

Gość gość
18:42 a Ty spróbuj choćby na próbę pobyć z babą, obydwie patrzcie na tą drugą a same pierdźcie i wymagajcie, spróbuj tego miodu i wtedy pogadamy czy babie się należy jak psu buda za samo pierdzenie :-D

Gość gość
Cześć! Serdecznie zapraszam Was do logowania się na portalu www.randkazmilionerem.pl ! Tylko PRAWDZIWE konta! Tylko BOGACI mężczyźni. Tylko PIĘKNE kobiety. Miłość, sex, zabawa, randki... To wszystko tylko na www.randkazmilionerem.pl !!!