Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćznów

Dobry suplement dla 40_plus

Polecane posty

Gość gośćznów

Polećcie jakieś dobre preparaty ziołowe, wspomagające w okresie menopauzy.Tylko takie z apteki,bo z neta to znam i nie chce mi się wiecznie bawić w zamawianie :O

Gość gośćznów
Wiem,że kaffe zeszła na psy :( ale może jest jeszcze ktoś, kto ma pojęcie o czymś więcej, niż tylko penisy lub Namysłów?!

Gość gośćmaleńka
Ja mam pomysł PSHEMO - mój idol.

Gość gośćznów
Jest ziołowy.....?:P Chyba jednak poczekam na inne propozycje :)

Gość gość
falvit estro

Gość gośćznów
Dziękuję :)

Gość gośćznów
Może jeszcze ktoś?

Gość gość
wyjdz z kafeterii i uzyj google boszz

Gość gość
W twoim wieku już by należało mieć wiedzę że suplementy to placebo. Do rybnego idź zamiast do apteki. Tłuste ryby, pesteczki, orzeszki, warzywka strączkowe itd

Gość gośćznów
Użyłam google ,boszszszsz :O Zanim weszłam na kaffe.Google proponuje WSZYSTKO,jak zwykle .

Gość gośćznów
W moim wieku,niektórzy nie lubią chodzić do rybnego :) Apteka bliżej KAUFA :classic_cool:

Jeśli na prawdę chcesz coś dobrego, to nie ziołowe i nie ze sklepu. Zamów na stronie Strefy Mocy: 1. witaminy z minerałami "Special Two 120 tab. firmy NOW". Pierwszy tydzień tabletka rano i wieczorem. Potem 1 tabletka dziennie. 2. 5 blastrów aminokwasów Anabolic Amino 5500 mega Caps firmy Olimp. Bierz co drugi dzień, najlepiej raz rano, raz wieczorem 2-3 pastylki. 3. Zamów aminokwasy AOL (Arginina, ornityna, lizyna) - pomagają wytwarzać hormon wzrostu. wytwarzanie tego hormonu z wiekiem zanika. Ten hormon nie tylko jest silnym spalaczem tłuszczu, ale przede wszystkim uodparnia na infekcje, powoduje szybsza regenerację tkanki i co najważniejsze, przyhamowuje starzenie. Daje nowe siły witalne. 3 tabletki tych aminokwasów bież co drugi i co czwarty dzień na przemian - zawsze wieczorem. Jeśli masz siłę, dobrze przed wzięciem wieczorem, poćwiczyć maksymalny wysiłek siłowy przez 15 minut - wyzwolisz więcej hormonu wzrostu. Aminokwasów nie wolno łączyć z nabiałem. Zawsze przyjmuje się je z sokiem (cukier), 40 minut przed posiłkiem, albo co najmniej 2 godziny po posiłku. Już po 4 dniach poczujesz przypływ mocy. Mężczyźni nabiorą ochoty na seks. niestety jest to bardzo droga impreza, ale zdrowie kosztuje.

Gość gośćznów
Banbino :) dziękuję :) Jednak Twoja propozycja, jest jak dla mnie zbyt ....hmmm....radykalna.Zdecydowanie zależy mi na ziołowych.Łykałam do tej pory takie nie z apteki ale pomyślałam,że może niepotrzebnie, i że odpadnie mi zamawianie w necie.

Gość gość
Menopausal Formula