Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalameczka

Wszyscy faceci zdradzają...

Polecane posty

Gość Zalameczka

W liceum miałam znajomą, która według mnie jest jedną z najpiękniejszych i najbardziej seksownych kobiet jakie znam. Wygląda obłędnie ma piękną twarz, długie blond włosy, idealne ciało (w tym tyłek, który jest moim niespełnionym marzeniem, bo chciałabym taki). Mam ją w znajomych na fb więc wiem, że od roku jest w związku, ciągle wrzucają zakochane zdjęcia, widziałam ich też ostatnio na ulicy i wyglądają jak typowe gołąbeczki. Jednak kilka dni temu założyłam sobie konto na tinderze i przeglądając profile natrafiłam na jej chłopaka! Pisał, że jest wolny i szuka dziewczyny do poważnego związku. Zatkało mnie totalnie i szybko usunęłam swoje konto. Jeśli takie dziewczyny jak ona są zdradzane to co byłoby w moim przypadku? Nie chcę już żadnego faceta.

Gość gość
Dodam że sama jestem piękna tylko nikt mnie nie podziwia tylko żule na ulicy :D

Gość gość
Mezczyzni jak widzisz nie patrza na wyglad. Wg kobiet i w tym ciebie wyglad jest najwazniejszy. Jak widac po wpisie. Zreszta kolezanka jak leci na dupkow to ma zly gust do mezczyzn a nie mezczyzni sa zli. Rownie dorze po jednej kobiecie moglbym pisac zle o kobietach. Tylko czy to ma sens?

Gość gość
Prowo. Był już taki temat.

Gość gość
Zdradzają bo nie są monogamostamu, podobnie jak kobiety. Monogamia jest nam narzucona przez kulturę a biologia swoja droga...

Gość gość
Nie wszyscy ja nie zdradzam

Gość gość
Ładna jesteś? a wolna wszyscy zdradzaja takie czasy mamy!!!

Gość gość
Dawajcie chętniej doopeczki to nie będzie załameczki :D

Gość gość
Racja :(

Gość gość
Akurat wyglad goowno ma do tego. Facet bie musi nawet z ladniesza zdradzic tylko zebybyla inna.

Gość gość
Ja sobie nie wyobrażam jak można tak potraktować bliską osobę i generalnie różni ludzie są. A Twoja ocena sytuacji z powiązaniem wyglądu koleżanki ze zdradzaniem jest bardzo płytka i ni jak ma się do rzeczywistości. Uszy do góry ;)

Gość gość
Ya mhm :-) Oczywiście, że wszyscy faceci to męskie d***** :-) A dzieci biorą się przez przypadek o np. Taki: idzie sobie babka ulica, z********a i nagle upada na fiuta i masz no... I nieszczęście gotowe.