Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką herbatę pijecie ?

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze i tak musi być ? :)

Gość gość
herbaty ze sklepu nie piłem a ze 15 lat

Gość gość
ziolowe. zielone. yerbe - polecam z rana, jest swietna. od czarnej sie dawno odzwyczailam i mi nie smakuje..

Gość gość
21.23 Yerbe znam , tak ludzie zachwalaja jaka ona jest dobra, chociaż dla mnie smak normalny .Poszukuje takiej , którą się można zachwycić , w sensie - ale smak !

Gość gość
To polecam Teekanne. Ich owocowe Herbatki są boskie, szczególnie herbata passion. Bardzo długo już piję tą herbatę każdy dzień i mi się jeszcze nie znudziła. Przepysznie smakują ich herbat!! http://www.teekanne.pl/

Gość gość
To polecam Teekanne. Ich owocowe Herbatki są boskie, szczególnie herbata passion. Bardzo długo już piję tą herbatę każdy dzień i mi się jeszcze nie znudziła. Przepysznie smakują ich herbat!! http://www.teekanne.pl/

Gość gość
Ja uwielbiałam swego czasu białą z płatkami róży z Big Active - mega delikatny, wręcz sensualny smak, można było się na serio nią rozkoszować :D Ale nie wiem czy jeszcze ją produkują... Białe mandarynkowe też są bardzo dobre.

Gość yulca
Piję zwykłą czarną albo owocową a latem szczerze mówiąc bardziej odpowiada mi zwykła woda, warszawska kranówka jest dobra, przyzwyczaiłam się do niej na tyle że ta w butelkach mi już nie smakuje

Gość gość
ja piję najchętniej zieloną. tylko nie taką zwykłą, musi być z z dodatkiem jakichś owoców, bo jednak ten posmak siana pozostaje... ostatnio znalazłam cytrynową zieloną teekanne i na prawdę jest bardzo smaczna, i zdrowa!

Gość gość
Sprawdzę co to za herbata , dzięki :)