Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 11

Mój facet nagle stwierdził, że chce czekać do ślubu z seksem!

Polecane posty

Gość gość 11

Witam Wszystkich! Zacznę od tego że on ma 23, ja 22 lata, jesteśmy że sobą 2,5 roku. Ja rozumiem, że ktoś może mieć taką zasadę, że seks dopiero po ślubie, ale my mieszkamy razem od roku i wspolzyjemy ze sobą już długo, a on nagle z czymś takim wyskakuje, aż trudno w to uwierzyć bo nigdy nie był tego typu facetem, inna kobieta odpada, tego jestem pewna. Nie wiem czy to faktycznie jest spowodowane jego nagłym pogłębieniem się wiary czy czym.. Co o tym myślicie?

Gość gość
boi sie cierpienia bo kto grzeszy ten jest dzieckiem demona a ojciec daje to co najlepsze w przypadku demonów \to cierpienie Bóg daje miłosc radosc szczescie roskosz

Gość gość
Po prostu kupił w końcu okulary.

Gość Spejson43
P**dowatośc w podejsciu do kobiety "uzasadniona" wzgledami religijnymi to bardzo zły sposób. Zapytaj go czy wie, ze masturbacja jest takim samym grzechem, o ile nie gorszym, niż seks przedmałżeński i skoro może kręcić śmiglem to może i normalnie. Dobra rada dla Cieb8e- zrób wszystko, zeby jeszcze przed ślubem odkryc, że obowiązków małżeńskich nie będzie tak łatwo wypelnic. Dotaŕlo do niego, że nie da rady, bo byc może ma proble y ze wzwodem albl cos podobnego i zrobi Ci " niespodzianke" ale już po ślubie jak bedziesz już do jego dyspozycji. Ja ten debil y tekst przerabialem jak miałem 18 lat i bylem zesrany przed rozpoczeciem wspólżycia to tez dorobiłem ideologie, że ja tam chciałem a jak juz sie stalo to bylo uff, ale do ukończenia 19 roku wytrzymalem w postanowieniu. Dziewczyne powstrzymuje blona, bo przy pierwszym użyciu następuje przerwanie blokady i wszystkie kule trafiają do maszhny losujacej i to widac. Facet moze sie rznąc jak dziki krolik i fizyxznie nie udowodni mu sie tego. Obejrzyj sobie " Chłopaki do wzięcia" i tam jest pan Franek 56 lat, który nigdy ani razu nie byl z kobieta i tez dorobil sobie sobie "postanowienie" , bo ma ksiedza w rodzie itd i teraz szuka żony w wiekj 16, 17 do 40 max i dalej stroni od seksu dopoki obraczki i blabla. A jeśli powodem jest faktycznie jego "nawiedzenie" religijne w tym wieku to nie wiem co gorsze. Sprawdz to dziewczyno przed ślubem

Gość gość
Tacy ludzie jak wy jeszcze istnieja?

Gość gość
może prztyknął jakąś i syfa wyłapał i nie chce żeby się wydało a leczenie trochę trwa

Gość Reksio43
Eee, jak "małolat" 23 lata używa nawiedzonych argumentacji i do tej pory nie zapuscił żurawia będąc z dziewczyna 2,5 roku to nie wiem czy czasem śmiglem nie kręci w rękawiczce gumowej, zeby nie bylo, że to on. A żeby puknąc inna to potrzebowałby samochód z mocnym zderzakiem. A Ty gościu z 20:32 to tak sobie mam nadzieję trollujesz z tymi nawiedzonymi tekstami, bo jeśli nie to Pa Ciemnosci, moj władca i kolega zstapi na ziemie i rzuci na Ciebie klątwę....a nie ....klotke on mówi, tako do królików