Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robertwawak

Jestem 36 letnim nauczycielem czy mam duże wymagania wobec dziewczyn

Polecane posty

Gość robertwawak

Mam 36 lat i jestem nauczycielem Fizyki w Liceum. Postanowiłem w tym roku znaleźć sobie dziewczynę o to moje wymagania: -ładna twarz -nie za wysoka i nie za niska -zgrabna wysportowana dbającą o zdrowie i kondycje -ambitna z ciekawym zawodem -łatwo nawiązująca kontakt, asertywna, przebojowa -zadbane uzębienie -zaradna -gustownie ubierająca się, zadbana Czy to duże wymagania ? Proszę o opinie.

Gość gość
Czlowieku, jestes dojrzalym facetem. Szukasz kobiety, a nie dziewczyny.

Gość gość
Niestety trafisz raczej na wyzwoloną i niezależną feministke, która nie chce prać gaci ani nic innego robić, leniwa i wygodna, mieszkająca z rodzicami i szukająca ideału z TV. Jesteś spalony

Gość gość
słabe i nudne 0/10

Gość gość
Jak juz spotkasz ladna, to zacznij od zagladania jej w zeby, a najlepiej na wstepnie domagaj sie przedstawienia pantomogramu ;P

Gość gość
ale on szuka dziewczynki z liceum :D

Gość gość
Takie to szukaja notariuszy/adwokatow/lekarzy etc a nie marnego fizyka uczacego w liceum :D

Gość robertwawak
Pytam się całkiem serio, ostatnio do takich wniosków doszedłem czy są one realne ?

Gość gość
Co jej ofiarowujesz w zamian poza pensja nauczyciela? Masz przynajmniej 185 cm wzrostu? Jestes zadbany? Jestes zaradny? Potrafisz naprawic hydraulike, samochod i komputer? Sam po sobie pierzesz, sprzatasz, prasujesz? Potrafisz zaopiekowac sie noworodkiem, a potem dzieckiem? Bedzie mogla na ciebie liczyc w zdrowiu i chorobie? Jesli zachoruje na nietrzymanie stolca, bedziesz przy niej?

Gość gość
że też chce ci się te idiotyzmy w różnych wariantach zakładać... :o

Gość gość
autor szuka lalki barbie to raczej zostanie w czarnej doopie, takie tylko lecą na kase, kup se psa chłopie

Gość gość
Panie nauczyciel, nie mowimy , a tym bardziej nie piszemy: "Pytam się całkiem serio". "Pytam się" znaczy: "pytam samego siebie". Poprawnie po polsku, panie nauczyciel, mowimy: "Pytam całkiem serio". Bez "się". Mow pan bez bledow gramatycznych, panie nauczyciel.

Gość Życie to nie serial z TV
robertwawak dziś Pytam się całkiem serio, ostatnio do takich wniosków doszedłem czy są one realne ? Zgłoś Masz nierealne wymagania i takiej nie znajdziesz, kropka.

Gość gość
robertwawak dziś skąd jesteś autorze?

Gość gość
Poza tym piszemy: nauczyciel fizyki w liceum. Znaczy: dwa bledy ortograficzne pierwszego stopnia walnales. Naprawde uczysz innych???? Ooooo rany, pora umierac.

Gość gość
Nie zarabiasz dużo a kwasy na twarz i dbanie o siebie kosztuje.

Gość gość
Aaa, i jeszcze "o to", powinno byc: "oto moje wymagania". SERIO JESTES NAUCZYCIELEM????????!

Gość gość
Niestety trafisz raczej na wyzwoloną i niezależną feministke, która nie chce prać gaci ani nic innego robić, leniwa i wygodna, mieszkająca z rodzicami i szukająca ideału z TV. Jesteś spalony xxxx Najlepsze jest, że rzeczywiście większość kobiet które spotykam, którym w miarę ułożyło się zawodowo, rzeczywiście alergicznie reaguje na hasło dom, pranie, gotowanie, sprzątanie i bardzo często nie chcą w ogóle wyprowadzać się od rodziców, nawet po 30...Lenistwo i wygodnictwo się szerzy. Bardzo niepokojące, ale prawdziwe :-(

Gość gość
chyba uczy chlania pod monopolowym

Gość gość
gość dziś Bo takie są obecne realia, to nie jest jakiś kawał tylko takie otoczenie.

Gość gość
"ambitna z ciekawym zawodem" Napisał nauczyciel.