Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś normalny???

Polecane posty

Gość gość

Jakim cudem tu trafiłaś/łeś? Dla czego kłamiesz że jesteś normalna/ny? Czy po prostu jeszcze nie wiesz albo wypierasz się że z psychiką to jednak nie teges? Proszę o szczere i poważne odpowiedzi :)

Gość gość
Kiedyś byłam, teraz już taki nie jestem.

Wystawiam kuutasa za drzwi, żeby się przewietrzył.

Gość gość
autor pomóż mi bo ja już dłużej tego nie wytrzymam,bo konkubina eksmęża wróciła do naszego domu i żyje z nim w innym pokoju no i ona mi wyje za ścianą jak robią seks i to dwa razy dziennie, nie zwróciłam im uwagi bo sie wstydze,bo oni to odbiorom że jestem zazdrosna i będą bardziej a ja tego nie chce, jestem zazdrosna bo ja nie mam faceta i nie ma mnie kto pokochać a ona zabawia sie z moim byłym i jęczy za ścianą, normalnie nie moge jej znieść a policja to mnie chyba wyśmieje

Dołącz do zabawy i niech Ci ona c**eczke wylize

Gość gość
Odbywam tutaj wyrok ale jestem niewinny. Niedlugo wychodze na wolnosc.

Gość gość
To może puscisz głośno gumisie dla kontrastu? Taki absurdalny kontrast wybije ich z rytmu :)

kochani opamietajcie sie w zyciu wazne szczescie i normalnosc a nie glupie seksy

Gość gość
Musze kłamać ze jestem normalny bo inaczej brali by mnie tu za czubka :classic_cool:

kochani opamietajcie sie w zyciu wazne szczescie i normalnosc a nie glupie seksy

Gość gość
Aha i nie pamiętam jak tu trafiłam/łem :)

Gość gość
Skoro ty tez tutaj jestes to znaczy ze ty tez tylko udajesz kogos normalnego. Ten zaklad zamkniety online dla czubkow to robota Marka Zuckeberga i Billa Geatesa. Ludzie wchodza na forum niczego nie podejrzewajac gdzie ich zamkneli.

Gość Drzemysław
przecież, Kafe wiele lat temu trzech abiturientów informatyki po politechnice warszawskiej stworzyło przede wszystkim dla kobiet aby kobiety się wypowiadały a faceci komentowali wpisy kobiet i przez wiele lat działalności Kafe powstało DZIEŁO o wspólnej nazwie: Ty dla mnie, ja dla Ciebie a zdecydowana większość tylko udaje 'nie normalnych' aby się pośmiać z siebie i trochę z innych a przy okazji zrelaksować w czasie wolnych godzin od pracy , pozdrawiam serdecznie wszystkich Polaków ! a naszym wrogom, którzy w Polsce mieszkają ale nie lubią Polski i Nas Polaków powiedzmy jasno i dobitnie, że jeszcze Polska nie zginęła, póki My żyjemy !