Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smuteczek00

Samotność...

Polecane posty

Gość Smuteczek00

21 lat, introwertczka z niemałymi problemami rodzinnymi. Od zawsze samotna, odrzucona, ignorowana. Boi się ludzi, waży każde słowo, kontroluje każdy ruch. Niechciana, umniejszona, niezrozumiana, żadna... Jak żyć?

Gość gość
Skąd jesteś ? :)

Gość Smuteczek00
Śląsk

Gość Smuteczek00
Przytulenie się do kogoś z czystym sercem i intencjami choc raz... Bez seksu, bez złych myśli, bez fałszu. Tylko bicie serca i ciepło dobrej duszy.

Gość gość
Wiem, że dla ciebie to może się okazać strzałem w kolano, ale żyj dla siebie. Wydajesz się być odbiciem mnie sprzed kilku lat więc potraktuj moją wypowiedź jako "ducha" siebie z przyszłości. ZWIĄZKI SĄ CHU*OWE. Lepiej być samym (nie, nie samotnym) i żyć pełnią życia, zajmując się sobą i układając niemal perfekcyjnie swój świat niż wchodzić w związki z ludźmi, którzy będą Cię potem ranić, wykorzystywać, upadlać i pogrążać twój stan mimo, że już nie jest najlepszy. Rozumiem, że chciałabyś się w tym rozsmakować, ale później będzie Ci się gorzej wyleczyć z podłości, które wyleje w Ciebie ta druga osoba mimo, że miałaś cudowne intencje i chciałaś jak najlepiej. Musisz zrozumieć, że jeśli chodzi o drugą osobę i nieważne czy to związek, przyjaciel czy zwykły znajomy to nigdy nie możesz być pewna ile to potrwa ani nie masz pełnej kontroli nad sytuacją. Jak ta druga osoba się uprze to będą same spiny, nawet gdybyś próbowała wychodzić z sercem i dobrym słowem do rozsierdzonego byka. Takie starcie nie ma szans. Zalecz to uczucie najszybciej jak się da i celebruj każdą wolną chwilę, samą ze sobą. Wydobądź z siebie jak najwięcej, poznawaj nowe rzeczy, zdobywaj umiejętności, wiedzę, oddaj się pasji, sięgaj po książki i buduj wszystko po kolei. Tak... od siebie dla siebie. I uwierz mi, że będziesz cieszyć się chwilą spędzoną sama ze sobą, zrobisz wokół siebie miły nastrój, swój ulubiony napój i wszystko to co sprawia Ci radość, połączysz w jedno i nie będziesz czuła się "nijaka" czy niechciana przez kogokolwiek, bo w sztuce swojego życia jesteś najważniejszą aktorką i żaden żłób nie jest Ci do tego potrzebny. A psychicznie tylko bardziej Cię podziurawi. Naprawdę, weź sobie to do serca, zastanów się dobrze, zapisz nawet żeby sobie to przypominać w gorszych chwilach, bo dobrze Ci się to przyda. Plany w których uwzględniasz innych ludzi zawsze mogą się rozsypać, a po nich ciężej zbiera się samą siebie do kupy.

Gość gość
Dokladnie.

Gość gość
gość dziś Xxx To chyba najpiekniejszy i najmadrzejszy post na kafe. I chyba wiem kto go pisal. :D

Gość gość
Potwierdzam. Sprawiaj sama sobie przyjemność. Jeśli brakuje Ci męskich dłoni zapisz się na masaż całego ciała relaksacyjny do mężczyzny. Polecam

Gość gość
Z tym, ze jesli o nas chodzi to byla to tylko twoja wina. :D

Gość gość
I kup dildo jak brak ci czegos innego :p

Gość gość
Sam sobie kup dildo zboczeńcu .

Gość gość
Dam sobie reke uciac, ze nikt nie wie kto go napisal ;) Czesto nie uczestnicze na tym forum. Mam nadzieje, ze autorka to przeczyta i naprawde jej to pomoze.