Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naiwna23

Facet mnie oszukuje

Polecane posty

Gość Naiwna23

Witam. Rowniez podziele sie z czyms co mnie po prostu gryzie. Jestem w zwiazku 4 lata. Moj narzeczony wyprowadzil sie do Norwegii za praca. 3 lata zylismy na odleglosc. Do czego zmierzam. Mam problem z zaufaniem do kogokolwiek. Do niego tez nie mialam zaufania... Czesto zdazalo mi sie sprawdzac jego telefon.. Kontakty sms fb. Niektore nawet usuwalam jesli byly to pseudo przyjaciolki. Byly awanatury. Po ostatniej powiedzial ze ze mna nie bedzie jak bede sie tak zachowywac. Powiedzialam dobra okej przegielam nieraz juz. Czas zaczac prace nad soba. I od dwoch lat nie interesowal mnie jego telefon. Zaufalam na 100%. Teraz mamy 10 miesiecznego synka. I od dwoch miesiecy mieszkamy razem w Norwegii. Ale ostatnio cos mnie podkusilo i sprawdzilam jego telefon.... Okazalo sie ze moja zazdrosc nie byla taka do konca bez podstawna. . pisze z wieloma kolezankami. Z jednymi wiecej mniej. Sama rozmowa nic strasznego. Ale z jedna raz sie umowil na kawe za moimi plecami... A potem dzien przed moim przyjazdem tutaj z synem.. Napisal i zaprosil do mieszkania ktorego ja nawet jeszcze nie zdazylam zobaczyc... Wiem o tym z jego sms.... Wiem nie powinnam. Nie czuje sie z tym dobrze. Ale to w jaki sposob on sie zachowuje..... I nie wiem co mam robic ? Awanture czy podejsc go jakos... W kwietniu lece na tydzien do Polski z synem... I znowu pojawiaja sie obawy czy kogos vedzie zapraszal do naszego mieszkania... Prosze poradzcie co ja mam robic ???

Gość gość
może wex go ze soba do polski xd

Gość gość
Cos jemu w d**e sie nalezy. Zaufanie w zwiazku to podstawa i mowienie sobie prawdy bo wtedy jak cos nie tak to sie rozchodzimy i tyle. Tak czy inaczej bedziesz samotna matka w zwiazku lub bez. Twoj wybor. Dodam tylko ze zwracajac sie tutaj o porade to znak ze wasz zwiazek jest niewiele wart, a uwazam tak poniewaz jak para sie kocha to nie ma tajemnic przed soba, i tyle.

Gość gość
polecisz do PL to będzie roohał inną codziennie, taki typ, dałaś doope że dałaś się zapłodnić, teraz już przesrane, kiepsko wybrałaś sobie partnera

Gość gość
typowa kobieta, wy wszystkie popełniacie identyczne błędy z facetami, tylko nie kumam dlaczego, chyba coś genetycznego