Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kumpek20

rozmawianie z ludźmi

Polecane posty

Cześć, nie potrafie rozmawiać z ludźmi, często i gęsto po kilku tematach nie mam o czym mówić i tylko ta druga osoba nakręca zazwyczaj rozmowy. Nie mam takiego problemu jak rozmawiam ze swoim przyjacielem bo to wiadomo o wszystkim można porozmawiać. A z osobami z którymi mam mało styczności lub nowo poznanymi jakoś tak drętwo, jak to zmienić? Zerwała ze mną dziewczyna i chce poznawać ludzi a tu taka śmieszna przeszkoda. Mam o czym mówić ale wiem że to co mam do powiedzenia jest nudzące

Gość gość
kupmeczku! to co masz to ma multum ludzi - ja też i psycholodzy też to normalna sprawa.im mniej znasz rozmówce tym niezręczniej sie z nim gada.tak zawsze jest na początku jakby gadała z tobą pani szydło to nawet ona by siedziała jak struta a niby w sejmie jest taka wygadana bo ona tam wszystkich zna musisz ćwiczyć to w sobie i próbuj gadać z ludxmi o ile ci na tym zależy.bo mi już nie zależy na tym tak jak kiedyś mi zależało jak człowiek jest starszy to już mu tak nie zależy na ,,poznawaniu ludzisków'' wtedy woli sie psa i kota XD