Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteś żónaty więcej niż 10 lat? Uważaj, od 3 lat ona Cie zdradza

Polecane posty

Gość gość

ostanio spotkalem sie z kumplem. Jest od 10 lat żonaty, dowiedział się że od 3 lat żona g o zdradza. Pytam czemu, przeciez jestes idealem faceta, mily, bogaty, nie pijesz palisz. Obaj sie zastanwialismy. Kumpel jest zalamany ale znalezlismy odpowiedz. Byl dla niej zbyt mily i nie generowal w niej seksualnych emocji. Pozatym milosc w mozgu kobiety do 1 mezczyzny wypala sie po 5 latach. Potem nie ma szans na jej odbudowania. Dlatego trzeba uwazac

Gość gość
Co Ty opowiadasz- ja jestem w związku ponad 24 lata (w tym małżeństwem ponad 17 lat) i nic mi się nie wypaliło - i żeby nie było, moj mąż j3st dla mnie miły. Proszę nie szufladkować.

Gość gość
Pytam czemu, przeciez jestes idealem faceta, mily, bogaty, nie pijesz palisz. X Jesteś gejem? Tak się zachwycasz tym kumplem, żaden facet nie powiedziałby o innym, że jest ideałem faceta

Gość gość
Piertolisz jak opetany.Moze tak byc ale nie musi.Ja jestem 13 lat w zwiazku o polowe mniej atrakcyjnym panem nzizwyzej opisany i nigdy nie zdradzilam .Ale moze ma to cos co panu brakuje.

Gość gość
To samo można o facetach powiedziec! Wielu z nich o wiele szybciej nudzi się partnerka niż po 5 latach

Gość gość
żÓnaty?

Gość gość
Ja nie zdradzilam nigdy

Gość gość
Mnie żona zdradziła ostatnio po 13 latach. Na drugim spotkanie z gościem z fb. Po tygodniu chciała rozwodu bo go kocha i to ten właściwy... A ja nawet w myślach jej nie zdradziłem.

Gość gość
Ja też nigdy nie zdradziłam, zdradę wmawianą mam,mimo że nic nie zrobiłam przykre to jest jak partner nie wierzy.

Gość gość
u

Gość gość
ja jestem mężatką od 20 lat i nigdy nie zdradziłam.s

Gość gość
gość dziś i co się dziwi? żónaci tak mają, że żónatych zdradzają :classic_cool:

Gość gość
dokladnie

Gość gość
Zdradzaja i takie co nie mają jednego roku stażu! Znam taka, co po TRZECH miesiącach waliła swego łosia po rogach Z BYŁYM i po pijaku się chwaliła swojej najlepszej kumpeli! Jakby tego było mało, to powiedziała że jej pierwszy syn jest z tej zdrady! :D