Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość latikka

Odchudzanie i skutki

Polecane posty

Gość gość latikka

Witajcie dalam taki tytul bo odchudzanie gra tu kluczowa role no wiec odchudzam sie od poczatku stycznia pierwszy okres dostalam normalnie po 28 dniach kolejny przypada mi w ta srode ale moja uwage przykula duza ilosc sluzu od owulacji. Powinnam ja miec 14 lutego i wtedy kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia ale nie wiem czy faktycznie byla w ten dzien od tamtej pory az do teraz mam duzo sluzu a zawsze przed okresem mialam dni suche. Czy to moga byc jakies zmiany hormonalne przez odchudzanie zdarzalo wam sie cos takiego? Czy to pierwsze oznaki ciazy?

Gość gość
FACECI NIE ZACHODZA W CIĄŻĘ, BURACZKU:)

Gość gość 225
Niby po czym wywnioskowałaś ze jestem facetem? Jestem kobieta i zadalam tylko pytanie

Gość gość
Najlepiej zrobić test ciążowy. 🌼

Gość gość
Przy ostrym odchudzaniu faktycznie okres może sie opóźnić, sama tak miałam. Nikt ci jednak nie powie, jak jest na pewno, musisz zrobić test i wtedy będziesz wiedziała.

Gość gość
ość dziś Przy ostrym odchudzaniu faktycznie okres może sie opóźnić, sama tak miałam. Nikt ci jednak nie powie, jak jest na pewno, musisz zrobić test i wtedy będziesz wiedziała. XXXXXXXXXXXXX Jej się okres jeszcze nie spóźnił, więc o czym ty piszesz? Czytaj uważnie. Kwiat kafeterii :O

Gość gość 225
No jeszcze sie nie spoznil i termin tez mam dopiero na srode wiec bez sensu robic test tak wczesnie a bardziej interesuje mnie ta duza ilosc sluzu czy wy moze mialyscie tak i bylyscie w ciazy? Ja sobie ciazy nie wkrecam bo staralismy sie z mezem wlasnie w walentynki ale wynikla taka sytuacja w rodzinie ze nie moge teraz zajsc w ciaze. Niestety dowiedzialam sie o tym juz po staraniach

Gość gość lattika
Dzis powinnam dostac okres ale jeszcze nie mam chyba faktycznie opozni mi sie przez to odchudzanie. Test zrobie dopiero w niedziele rano bo teraz to chyba nie ma sensu

Gość MarylinMonroer
Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
Ja jestem osobą której Slimunox pomógł schudnąc. Ale nie tylko jest to zasługa Slimunox ważna również była dieta i ćwiczenia.Cała kuracja trwała trzy miesiące i bardzo dobrymi efektami.

Gość gość
Nie wiem jak tam z innymi suplementami ja zaczęłam od Foreverslimu i trafiłam w dziesiątkę.U mnie zadziałam bardzo szybko a efekty super.

Gość gość
Moim zdaniem Foreverslim należy do grupy najlepszych środków wspomagających odchudzanie. Mi pomógł się pozbyć cąłej nadwagi, co wcześniej dla mnie, bez ich zastosowania okazywało się za każdym razem nieosiągalne

Gość gość
Ja akurat z Foreverslim jestem bardzo zadowolona, Do wagi jaką miałam przed ciążą, dzięki zastosowaniu tych tabloetek udało mi się wrócić w 3 miesiące

Gość gość
Stosowała się do zaleceń w pewnym momencie przeszłam nawet na dietę 1500 kal i niestety nici z odchudzania.A z Foreverslimem mi się udało nie ma co dużo pisać jest po prostu najlepszy oczywiście to tylko moje skromne zdanie.

Gość gość
S********j z reklamą!