Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja dziwne mysli

Polecane posty

Gość gość

Mam depresję od jakiegoś roku teraz jest bardzo silną. Do tego doszło uczucie lekceważenia przez ludzi ignorowania. Nie umiem już z nimi rozmawiać stałam się niepewna siebie. Znajomi się nawet niemodzywaja,. Wszystko dookoła wydaje mi sie dziwne i nierealne. Myślenie wszyscy są przeciwko mnie. Nie mam siły wstać z łóżka ciągle mi się wydaje ze jestem brzydka nie umiem się wypowiedzieć. Teraz znalazłam pracę i myślałam ze bedzie lepiej i jest trochę lepiej jak coś robię ale dalej czuje taka niechęć od ludzi. Tak jak mówiłam wsyzstko zaczęło się rok temu gdy zostałam zaatakowana przez pijaka. Potem zaczęły się inne incydenty z ludźmi gdzie zawsze byłam lubiana i ludzie chcieli się ze mną spotykać tak teraz ja ich nie rozumiem. Nie wiem co się dzieje nie pojmuję tego staram się być miła ale odkąd mam więcej wspokczucia i zrozumienia dla innych ludzie mnie traktują jak Gowno.

Gość gość
pewnie jesteś za miła w większości ludzie nie szanują miłych osób widocznie twoje znajomości są płytkie poszukaj sobie przyjaciółki dla której możesz być miła i cię nie oleje

Gość gość
Mam taką przyjaciółkę nawet 2 ale teraz mieszkam za granicą i czuje się tu dziwnie nie rozumiem tutejszych ludzi. Są jakoś wrogo nastawieni uczę się teraz języka i może bd lepiej jak zacznę mówić w ich języku a nie angielskim może o to chodzi. Kiedyś byłam bardziej chamska i miałam większy szacunek. Teraz Po prostu jiemammsiky się kłócić z ludźmi wolę im przyznać rację. Każdy tu dba tylko on siebie ja taka teraz nie ejstem . Dużo zrozumiałam . Staram się rozumieć ludzi ich zacjowaniamdo mnie tłumaczę to ze może mieli zły dzień czy cos ich boli. Bardzo mnie to męczy. Wszędzie tak jest jak nawet pójdę do sklepu . Nie wiem czy to chodzi o dyskryminację jeśli tak ton nie mają prawa nazywać się najbardziej tolerancyjny krajem w Europie,

Gość gość
Czy ktoś tu ma podobny problem?

Gość gość
Wydaje mi się też ze bardzo zbrzydlam przez depresję kiedyś byłam pewna siebie teraz czuje się źle w swoim ciele przytulna 3 kg

Gość gość
gdzie jestes?ja w pl tez tak sie czuje, nie wiem czy to zalezy od miejsca

Gość gość
masz za mało kontaktu z ludźmi

Gość gość
Jestem w Skandynawii mam bardzo malo kontaktu z ludzmi czuje się jakbym zeszłym roku przyniosła się do innego wymiaru gdzie różnią się szczegóły. Wiem ze to nienormalne ale tęsknie za moimpiprzednim światem gdziewszystko było znajome i przyjazne. Teraz wszystko jest obce i wrogie. Nie umiem tego wytłumaczyć.

Gość gość
wroc do Polski, po co tam wyjechalas?

Gość gość
Wyjechałam bo w Polsce ja bym nie miała przyszłości a tu znalazłam prace uczę się języka i jak się nauczę zmienię ta prace i będę zarabiać wiecej

Gość gość
Nie ma opcji żebym wróciła za dużo krzywdy mnie spotkało od ludzi z mojego miasta. Nie chce ich spotykać i Wogole tam było podobnie tylko jeszcze zostałam 2 razy zaatakowana przez pijaków bez powodu . Jeden rzucił mnie na ścianę i rozbiłam głowę.

Gość gość
Moze jak pobedziesz dluzej, poznasz kogos to bedzie lepiej. Na poczatku zawsze jest trudno. Powodzenia ;)

Gość gość
Uciekłam od tego co było w pl mam tam 3 przyjaciół ale oni za mnie życia nie ułożą . Zupełnie inna bajka ich życie ja mam cały czas pod górę muszę się zmagać z wrogością ludzi czasem niewytrzymujące idę do pasu i się wydzieram dlaczego????!!!