Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłem genialny sposób żeby odsiać ziarno od plew

Polecane posty

Gość gość

Mam na myśli kobiety którym zależy na pieniądzach a nie na mnie. Zostawiłem w Polsce dwa mieszkania, każde warte pół miliona złotych i działkę wartą milion złotych i wyjechałem za granicę, gdzie wynajmuję mieszkanie i jestem goły i wesoły :P :D

Gość gość
Jak teraz poznam jakąś dziewczynę i będzie mną zainteresowana, to będę wiedział, że nie chce mnie wykorzystać. Może chętnych będzie dużo mniej ale i tak co mi po takich, które lecą tylko na kasę?

Gość gość
jakna kasę to lepiej z dzifką prosto jasno i tanio, zgadza się, najlepiej nie szpanowac majątkiem bo jaka to przyjemnosc swiadomosc czy podejrzenia,że nie chodzi o Ciebie tylko twoją kase? :)

Gość gość
Tyle ze teraz znajdź taka co z tobą będzie w Polsce chciała mieszkać. Dla mnie bez sensu

Gość gość
zyje sie z człowiekiem z jego charakterem a kasa dzisiaj jest a jutro nie a taka co leci na kase to potem poleci do drugiego lepszej partii jak ci majatek przeje

Gość gość
Ale ja chcę wyjechać z Polski na zawsze :P

Gość gość
ja udawałam biedną to uciekł ode mnie, dureń:DDD

Gość gość
gość dziś Mam na myśli kobiety którym zależy na pieniądzach a nie na mnie. Zostawiłem w Polsce dwa mieszkania, każde warte pół miliona złotych i działkę wartą milion złotych i wyjechałem za granicę, gdzie wynajmuję mieszkanie i jestem goły i wesoły jezyk.gifsmiech.gif XXXXXXX i przesiadujesz na kafeterii :O a swistak siedzi i zawija...

Gość gość
ja jak udawałam studentke to kleili się do mnie w klubach i nawet chcieli sie spotkac potem. Raz powiedziałam prawdę że pracuję w branży IT to koleś po chwili powiedział ze idzie do baru i zaraz wraca. Oczywiście nie wrocił, co nie było dla mnie zaskoczeniem :D :D :D