Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

armando69

maratony walenia gruchy na spidzie

Polecane posty

Hej,seks po amfetaminie.Jestem ciekaw zdania kobiet na ten temat.. Moja partnerka twierdz że demon seksu ze mnie,nie wie że jestem pod "wpływem" Seks z kobietą już mnie kręci tylko jak się nafukam Do tego lubie być podglądany...przez obie płcie.. ktoś coś??

Gość Spejson43
To, że po fecie chcica, że aż szczypie po plecach to wiadomo, ja teraz (43 latka już) to jak sie czasem sfurkotam w weekend to jadę "miękkszona" cała noc, rano cos tam poro ie k za dwie trzy godzinki jade dalej. Kiedys jeszcze za starych czasów jak byłem mlodszy i miałem 15 lat młodszą kobiete to zdarzało sie maratony ismialismy się zawsze, że po fecie nie staje hahaha( bo ogolnie tak jest) teraz to nie tylko nie za bardzo staje, ale na dokladke kurczy sie jak szurniety

Gość gość
Ja po fecie spuszczalem sie az po scianach.

Gość Spejson43
A to tak, tylko, ze teraz po fecie to miekkim wacku, lata i pryska naokolo jak agregat do tynkowania hahaha

jak nadchodzi zwał to wtedy można ruuuchać:) ostatnio dwa filmy na tv przeleciały puki się spuściłem Kobitka wniebowzięta że tyle czasu tylko że w no ...kto chce pogadać niech pisze

Gość Sw34d
Ja to mam wytrysk jak słoń