Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ml25

poznałam faceta, który ma 25 lat i nie miał dziewczyny...

Polecane posty

Gość ml25

poznałam jakiś czas temu fajnego faceta, przystojnego (jak dla mnie ), sympatycznego, od razu coś mnie w nim zainteresowało. Spotkałam się z nim kilka razy, było miło, oboje chcemy czegoś więcej. Zastanawia mnie tylko to, że powiedział, że nigdy nie miał dziewczyny. Nie daje mi to spokoju. Ja miałam już w wieku 17 lat pierwszego chłopaka, a On nigdy jeszcze żadną nie był. Nie było by to dla was dziwne? Spotkałyście takiego?

Gość gość
Nie rozśmieszaj mnie.

Gość gość
A co w tym dziwnego, może szukał takiej samej jak on a nie takiej co daje każdemu z którym zaczyna związek a jeszcze szybciwj go konczy.Ciebie to dziwi bo szybko dałaś?

Gość ml25
dlaczego?

Gość gość
Pewnie samotnik, dziwak. Ja mam 27 lat i też nie miałem.

Gość gość
gość dziś To nie mydło,nie wymydli jej się

Gość gość
27 latku a czemu nie miales, masz duze wymagania?

Gość gość
Nie miałem, bo nie miałem powodzenia za szkolnych lat, a moje życie w tamtym okresie było po prostu traumą, bo miałem silny trądzik, który był za to odpowiedzialny, o to co. W dodatku zauważyłem u siebie już kilka lat temu, pociąg do masochizmu, uległości, dlatego nie szukam już dziewczyny, a rodziny i tak zakładać nie zamierzam. Dochodzi do tego introwertyzm, indywidualizm.

Gość gość
Ja też nigdy nie miałem dziewczyny, bo kobiety wymagały modela z wyglądu, który zachwyca każdą kobietę na przejściu stąd ta moja samotność do dnia dzisiejszego.

Gość gość
19:06 Haha. Z pewnością :D

Gość gość
Może żadnej nie miał na stałe tylko miał przygody, ru..l raz jedna raz druga ale tym juz Nie raczył się pochwalić ;)

Gość gość
Piszę na poważnie chciały tylko brunetów z ciemną karnacją, ładną twarzą i włoskami do góry :)

Gość gość
Tam gdzie ma się problem z kobietami najlepiej jest zwalić na ciemnego pizdusia plastusia. Za robotę się weź cymbale.

Gość Gośćnastówę
Hahaha ofiary losu , znam takich kretynów którzy mają dziewczyny a wyglądają jak pół dupy za krzaka i do tego dochodzi brak higieny a jednak mają kobiety dlaczego? Bo wy albo chcecie modelkę i wybrzydzacie albo cipy z was takie że jak stajesz twarzą w twarz z kobietą to nie potrafisz słowa wydukać bo myślisz odrazu o tym jak ją pierdolisz a do dziewczyny to się mówi największe pierdoły bo większość ma tylko pół mózgu i zbyt wiele informacji może przeciążyć jej system

Gość gość
Pajacu pracuję od dłuższego czasu

Gość gość
Jesteś męska c**a.

Gość gość
Nigdy nie szukałem ślicznotki to prędzej kobieta szukała modela, który świeci w nocy swoimi oczojebnymi licówkami. To wina kobiet, bo naoglądały się filmów z ciachami, a potem szukają gościa podobnego z wyglądu.

Gość gość
Szukają tylko tylko przystojniaków, bo są wzrokowcami chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem.

Gość gość
Od koleżanek też słyszałem żeby być w związku trzeba być bardzo przystojny.

Gość gość
I mężczyźni i kobiety są wzrokowcami. Jakbyscie mieli ,,warunki" tzn bylibyscie przystojni to tez byscie szukali modelek. Nie dziwcie sie wiec ze ladne dziewczyny szukala przystojnych. Zresztą nawet brzydale chca pięknych kobiet, hipokryci niech spojrza w lustro

Gość gość
Brzydale chcą brzydkie ale za to brzydkie chcą tylko przystojnych mężczyzn hipokrytki

Gość gość
Czy wy mężczyzni potraficie myśleć głową czy tylko tym niżej:) każda, no prawie każda baba to towar który kupisz za kasę,sami widzicie jak się związują ze starymi facetami z róznicą wieku 30 lat byleby miał kasę i wcale nie musi być przystojny. Po co wam żony,kiedy pokażecie złotą kartę,zajedziecie bryką i jest wasza.

Gość zyczliwa 29
moim zdaniem większy problem ze sobą ma autorka tematu, a nie ten 25 letni prawiczek o którym jest mowa. Z jednej strony jej się pdooba, z drugiej ma wątpliwości. Sam nie wie czego chce. Lepiej go zostaw dla takiej dziewczyny, która doceni to jaki jest, Ty raczej tego nie zrobisz :) Co do samych prawiczków to owszem znałam takie przypadki, że byli to mega nieśmiali,mało pewni siebie faceci, ale jak poznali swoje kobiety to stali się prawdziwymi mężczyznami. Mam dwie koleżanki, które wyszły za takich facetów, obie są szczęśliwe i zadowolone ;) Każda potwora znajdzie swego amatora jak to mówią ;)