Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tam laski? Facet MUSI mieć minimum te 185 wzrostu. Co nie?

Polecane posty

Gość gość

Bo jak byście się pokazywały na ulicach i przed koleżankami, no i jak to tak w szpilkach chodzić i sięgać facetowi aż do połowy głowy? Najważniejszy jest powierzchowny obrazek, który przedstawiacie ze swoim facetem. Prawda prymitywne szmaty? :D

Gość gość
Skończ przelewać swoje frustracje na wysokich, karle.

Gość gość
"Nisko" się mierzysz... kurd**el?

Gość gość
Moj kolega jest przystojny 188 cm lecą na niego szmaty ale ma niestety tylko 12 cm i chuuuuj xD pi,,sdy nie zadowolone hahahahaa s********ją po jakims czasie od niego... Ja mam 178 cm i 18 cm i jak już jakas świnia wejdzie mi do lozka i je kopne w d**e po jakims czasie jak mi sie znudzi to szmaaaty mi placzą do sluchawki hahahaa

Gość gość
Zakompleksiony brzydki cham. Poten pretensje do calego swiata.

Gość gość
o karzełek znowu podskakuje z żalu że cm mu brakuje do prawdziwych mężczyzn :D :D

Gość gość
21:03 Sex jest baaaaardzo ważny, ale nie najważniejszy..

Gość gość
Mój facet ma 176 i jakieś 13 cm mierząc na oko a tak za nim szaleję odkąd go poznałam, że tylko mogę wam życzyć (paniom i panom) żeby ktoś tak kiedyś zwariował na waszym punkcie. Jestem z nim już 4 lata i wciąż jest dla mnie numerem jeden

Gość gość
gość dziś domyślam się, ze z patologicznej rodziny pochodzisz i poleciałaś na pierwsze lepsze barachło, które okazało ci zainteresowanie

Gość gość
21:07 wiesz co ? Kobiety nie mają w oczach centymetra więc jeśli chcesz wiedziec ile ma cm to zmierz bo sama nie wiesz ile ma czesto tez kolesie sobie dodają cm i mowia ze maja 18 a maja na prawde 15 , potem mowie takiej ze mam 18 to mysli ze maly a w lozku mowi ała, ała....