Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on się tak zachowuje? Moj pierwszy pocałunek.

Polecane posty

Gość gość

Zanim opowiem moja historie powiem, że mam 17, lat. Rzecz dziala sie dwa lata temu. Jakis czas temu dolaczylam do fajnej paczki znajomych z sasiedniego osiedla. W tej grupie spodobał mi sie chlopak dwa lata starszy ode mnie, tylko ze on ma ogromne powodzenie u dziewczyn. No i byla impreza u jednego z kolegow na ktorej bylam ja i on. I byl taki moment ze chcial sobie zrobic z kims zdjęcie z jakas dziewczyną, zadna nie miala odwagi sie odezwac (a wiem ze im sie podobal, bo mi mowily i przezywaly jego obecnosc zawsze), oczywiście wszyscy bylismy lekko zawiani jak to na imprezie. W pewnym momencie on kleknął przede mną przy wszystkich i zaczął mowic, ze ze mną tak naprawdę chcialby zrobic sobie zdjecie, bo sie we mnie zakochal, ze mu sie podobam i chciałby abym byla jego dziewczyną. Dziewczyny wkurzone wyszly z pokoju i zostawily nas samych, wtedy on spytal czy chce zostac jego dziewczyna i mnie pocalowal. Dla mnie to byl pierwszy pocalynek z języczkiem, wystraszylam sie nie wiem czego i ucieklam z imprezy pod pretekstem ze musze juz isc. Nie wiem dlaczego, moze przerazilo mnie to, ze taki chlopak mną sie zainteresowal no i ten pocalunek mnie wystraszyl. Potem on probowal ze mna nawiązac kontak, ale ja ciągle sie balam tego zwiazku z nim, balam sie ze beda mowic co on w niej widzial itp. nie jesten jakas super brzydka, ale on ma ogromne powodzenie. Minal jakis czas odkad sie nie widzieliśmy jakies dwa lata dowiedzialam sie od kolezanki, ze on jej powiedzial, ze byl pijany gdy mi wyznawal milosc. Pomyslalam aha czyli robil sobie jaja ok, trudno tak myslalam. Ale ostatnio bylam na osiedlu i trafilam na niego, bylam z kolezanka. Zaczepil mnie i zaczelismy gadac, powiedzial ze byłam jego pierwsza miłością i czy moze bysmy sue spotkali. Sek w tym ze ja mam chlopaka, nie powiedzialam to temu z ktorym sie pierwszy raz calowalam, bo dalej do niego cos czuje i bardzo mi sie podoba mimo wszystko. I teraz tak sie zastanawiam, dlaczego najpierw wyznal mi miłość przy świadkach, potem sie tego wyparl, a teraz znowu mowi, ze bylam jego pierwsza miłością i probuje nawuazac kontakt, o co w tym chodzi?

Gość gość
Bawidamek, robi to, co mu akurat pasuje, olej go.

Gość gość
tylko zastanawia mnie parę rzeczy 1 zwialam z imprezy wiec mogl poczuc sie olany, urazony 2 kolezanka która mi powiedziala, ze on tylko dlatego wyznal mi milosc, ze powiedzial, ze byl pijany to ona jest w nim zakochana to mi nie daje spokoju czy nie poczuł sie urazony moją reakcją, a dwa czy kolezanka ktora jest w nim zakochana mnie zwyczajnie nie oszukala

Gość gość
up.

Gość gość
A z tym nowym nie boisz się całować i nie uciekasz? Robisz mu loda? :-P

Gość gość
Ej no teraz mam 17 lat, a wtedy mialam okolo 15tu, nie wiem dlaczego ucieklam z imprezy, mysle ze bardziej przerazilo mnie to, ze taki koles, ktory moze miec kazdą podbija do mnie.

Gość gość
Gdy mnie pocalowal bylam jednoczesnie podekscytowana i przestraszona. On chcial sie calowac czesciej ja jakos nie chcialam. Jak sobie przypomne tamtă impreze, to kompletnie nie wiem dlaczego ja sie tak bałam.