Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapomniał o rocznicy

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj minął rok odkąd jestem z chłopakiem . Pracuje 100km ode mnie wiec nie liczyłam ze przyjedzie ale mógłby chociaż napisać smsa... Miesiąc temu mu przypominałam ze mamy rocznice na co odpowiedział „to my mamy jakaś rocznice?” Myślałam ze żartuje ale jednak nie. Jest mi zwyczajnie smutno

Gość gość
No to fajnie sie zaczyna

Gość gość
Zatem z g****o powodu pewnie zaczniesz okazywać fochy i złośliwości, przez co facet uzna, że nie ma sensu z Tobą dłużej być. I wtedy znajdzie sobie kobietę bardziej odpowiadającą mu, która nie będzie się bawiła w jakieś idiotyczne ''rocznice'' nie będąc nawet w formalnym związku. The end.

Gość gość
A dlaczego oczekujesz, by to on pierwszy się wysilał na rocznicę? Może sama coś zrobisz? Równouprawnienie w końcu mamy ;)

Gość gość
Zaniedbałaś faceta, więc się nie dziw, że nie traktuje Cię poważnie. Ot wyszły skutki Twojej niekompetencji, jako kobiety. Zaangażowany facet, którego kobieta potrafi zafascynować i przywiązać do siebie, pamięta o każdym świecie i stara się na codzień.

Gość gość
gość dziś Pracuje 100km ode mnie wiec nie liczyłam ze przyjedzie ale mógłby chociaż napisać smsa... xx A samemu pojechac czy napisac nie łaska? Jak facet ogarnięty to dlugo z taką księzniczka jak ty nie wytrzyma.

Gość gość
A co to ta rocznica? Co za gup to wymyslil? Pewnie kobita zeby dostawac prezenty:-D prawda jest taka ze kazda rocznica zbliza nas do starosci ,pozmarszczanej skory i do trumny,lepiej niemyslec o kolejnym minionym roku,lepiej zyc tu i teraz a nie pitolic o mijających latach;-)

Gość gość
może o urodzinach raczej:)

Oj tam oj tam. Mnie czasami jak ktoś zapyta ile jestem po ślubie to ściągam obrączkę żeby się upewnić bo tam mam grawer z datą i imieniem męża. Tak na wszelki wypadek jakby zapomniała jednego lub drugiego :)