Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życzenia imieninowe be odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Przesłałam koleżance życzenia imieninowe sms-em. Nie odpowiedziała. Jak byście się zachowali spotykając ją przy najbliższej okazji?

Gość gość
Daj jej troche czasu moze spi z kacem albo cos innego robi

Gość gość
Imieniny miała wczoraj. Nie sądzę, raczej celowo nie odpowiedziała. A jeszcze niedawno usłyszałam od niej "jak fajnie cię widzieć".

Gość gość
Nie wiem co o tym myśleć?

Gość gość
"raczej celowo nie odpowiedziała" A co miala na celu

Gość gość
jak kogoś mam gdzieś to też nie odpowiadam albo po godzinie. jasne i logiczne.

Gość gość
I zdania nie zmienię.- nigdy w życiu!!

Gość gość
Wczoraj? to ma czas na odpowiedz. Moze dostala bardzo duzo SMSow. Ma w imieniny siedziec nosem w komórce? Pomijam, ze ja np z reguły nie odpowiadam na SMSy, bo ich nie sprawdzam a wysylam tylko, jak zupelnie nie mam innej mozliwosci porozumienia sie. Na imieniny raczej wypada zadzwonic a nie SMSowac. Czasem nawet nie wiadomo od kogo jest taki SMS.

Gość gość
Ale ja podpisałam się. Jak byście się zachowali spotykając się przy najbliższej okazji? Tym bardziej jak ona nic nie wspomni o tym.

Gość gość
Czy ktoś już był w takiej sytuacji?

Gość gość
ja nigdy nie odpowiadam na życzenia smsowe; świąteczne, urodzinowe czy imieninowe! Jak komuś zależy to zadzwoni, życzenia sms-em to są na odp*****l i jako takie tak je traktuję i nie zaprzątam sobie głowy odpisywaniem na nie

Gość gość
Może nie ma pieniędzy na koncie (jeśli to był SMS), więc nie może Ci podziękować za te życzenia. Wiem, że to dziwne wytłumaczenie, ale tak może przecież być. Albo odpowie później. Może też być tak, że dostała ich całe mnóstwo i nie ma czasu odpowiedzieć na wszystkie od razu. Albo traktuje je jako coś miłego, ale myśli, że odpisywać nie trzeba. Może nie ma w tym niczego złego. Poczekaj na jej odzew, po prostu...

Gość gość
Zawsze można spytać kogoś, kto wie więcej niż my SMS nr 73313 o treści PRZEPOWIEDNIA.JUTRO

Gość gość
Ta koleżanka jest bogata, naprawdę, jakkolwiek by to nie zabrzmiało. A poza tym jest przecież Internet i też można odpowiedzieć na sms. Jakoś niezręcznie się z tym czuję.

Gość gość
Rzadko odpisuje na smsy , zdarza się że po 2 miesiącach dopiero je zauważam, nie każdy żyje telefonem więc odpuściłabym na twoim miejscu jakieś obrażanie się czy coś w tym stylu.

Gość gość
No nie wiem co o tym myśleć. Do innej koleżanki dzwoniłam kiedyś 3 razy i nie oddzwoniła.Jak jej powiedziałam o tym - to powiedziała, że nie miała zarejestrowanego mojego numeru. To jej na to, że zaraz jej pokażę w swoim telefonie, a ona że to nie ma żadnego znaczenia, więc dałam sobie spokój. Dopiero po jakimś dłuższym czasie zadzwoniła jak gdyby nigdy nic.

Gość gość
A ja mam taką koleżankę, która mówi, że ma wadliwy telefon i jak ktoś do niej dzwoni, a jej się nie chce akurat z tym kimś rozmawiać to mówi właśnie po jakimś czasie, że u niej nie było żadnego śladu w telefonie. Mówimy jej z koleżankami, żeby to zgłosiła u operatora, a ona mówi, że zgłaszała i to nic nie daje. Żadna z nas jej w to nie wierzy.

Gość gość
Ja bym też nie uwierzyła. Jeżeli tak miałoby być to zgłosiłabym telefon do wymiany.

Gość gość
Wiesz to może podziałać tez w drugą stronę. Ty też nie odbieraj od niej telefonów. Powiedz, ze nie masz sygnału, bo ma uszkodzony telefon. I czekaj co z tego wyniknie.

Gość gość
Czy ktoś odpowie, jak się zachować w sytuacji opisanej przeze mnie tzn. jak się spotkamy to zachowywać się tak jak gdyby nic. Po prostu nie mówić o tym, że wysłałam jej życzenia imieninowe?

Gość gość
up

Gość gość
dokladnie TAK i sie wiecej nienazucaj

Gość gość
Temat dosyć ciekawy. Opowiadajcie jakie mieliście sytuacje związane z lekceważeniem waszej osoby.

Gość gość
Co jest na tej stronce, bo link nieaktywny?

Gość gość
up

Gość gość
Najwazniejsze pytanie , czy ty dostajesz , tez od niej zyczenia imieninowe autorko ?

Gość gość
To chodzi o koleżankę z pracy. Nie było jej więc złożyłam jej życzenia wysyłając sms. A tak normalnie to wzajemnie składałyśmy sobie osobiście życzenia.

Gość gość
up