Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna strazak, co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Otóż mam do was pytanie, co sądzicie o kobietach w straży gdzie jest pelno facetow? Czy taka kobieta nadaje sie na staly zwiazek, szczegolnie gdy juz mowia do niej zboczone rzeczy a nawet jednemu stanal podczas gdy ona mu usztywnila glowe nogami? Jak wiadomo w straży w miare dużo sie nieraz popija, myslicie ze taka dziewczyna bedzie robic z nimi to samo oraz czy bedzie zdradzac i czy jest sens wiazania sie z taka dziewczyna?

No k***a dramat bo pracuje z facetami? Nie! Twarda, odważna laska ktora chce pomagać ludziom. Taka to SKARB. To ze pracuje z facetami to zdradza, tez mi logika. Pomyśl tez kto mówi? Stare babki pod kościołem? inni faceci ktorym sie podoba?

Gość gość
Mowia do niej tak chlopacy ze strazy, co chwile, jednemu stanal co pisalem a w dodatku raz juz mnie zdradzila, co prawda byly to malinki i pocalunki dlugie, powod byl taki zeby "zatrzymac przyjaciela" i faktycznie taki byl lecz zdrada to zdrada i dlatego tez pytam, do tego dochodzi zrywanie sie z domu w naglych momentach, brak czasu

Gość gość
Jeszcze dochodzi to ze przejmuje sie ona nawet tym co ktos do niej powie, boli ja serce dosc czesto(prawdopodobnie z wysilku), brzuch boli co chwile, a stres czesto rozladowuje na mnie i to maly stres w porownaniu do strazy.

Gość gość
Ref