Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarabianie na paznokciach, rzęsach?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, interesuję się usługami kosmetycznymi, paznokcie robię głównie sobie, ale też zdarza mi sie siostrze, kolezance. O przedłużaniu rzęs nie mam pojęcia ale chce zrobić kurs. Czy któraś z was zarabia na paznokciach/rzesach przyjmujac klientki w domu badz u nich w domu? Jesli tak to ile zarabiacie? Myślę, ze bez sensu jest otwierac salon przynajmniej na początku bo to tez licza sie duze koszty, a pracowanie u kogos zazwyczaj idzie z minimalnymi zarobkami. Jezeli jest sie dobrym i bedzie sie reklamowac np na facebooku to mysle ze klientek bedzie coraz więcej, a przyjmowac w domu mysle duzo bardziej sie opłaca. Chcialam sie dowiedzieć czy zarabiacie na tym i ile?

Gość gość
Nie wiem ile zarabia osoba, która zajmuje się tylko tym. Ja mam małe dziecko i do mnie przyjeżdżają klientki na paznokcie. Za zrobienie paznokci swoich biorę 30zl, za przedłużenie żelem lub akrylem 70zl. Ale mi chodzi tylko o dorobienie sobie bo jak na razie nie mam możliwości pójścia do pracy

Gość gość
Ja myslalam, zeby przedluzac paznokcie akrylem i rozne wzorki oraz kolory robic hybrydami. To nie duzo bierzesz ale moze na początek nie ma co przesadzać, zalezy tez jakie paznokcie i czy sa jakies "wymyslone". A ile masz klientek mniej wiecej przez miesiac? Nie myslalas, zeby robic na koniec pracy zdjecia i umieszczac na swoim fanpageu na fb i dzialac na polecaniu? Moglabys naprawde fajnie zarabiac

Gość gość
moim zdaniem to naprawdę fajny pomysł zwłaszcza że kobiety coraz większą wagę przywiązują do swojego wyglądu, warto jednak pogłębić swoją wiedzę na ten temat ciekawe szkolenia oferuje https://www.new-nails.com/