Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość1394

Doskwiera mi brak doświadczeń seksualnych

Polecane posty

Gość Gość1394

Mam 24 lata. Nigdy nie uprawiałam seksu. I proszę, nie piszcie, że powinnam to trzymać i czekać na noc poślubną, że too wspaniale. Nie pochwalam seksu w toalecie, na imprezach, ale...Ciągnie mnie, żeby spróbować. Ciekawi mnie, jak to jest. Moi znajomi prowadzą życie seksualne. Mam swoje lata, czuję, że coś straciłam. Boję się, że umrę, nie zaznając bliskości fizycznej z mężczyzną.

Gość gość
możesz się puścić ze mną przecież skarbie.

Gość passepartou
Mam tak samo tylko ze jestem mężczyzną. Przez pracę i charakter nie mam sposobności sie z kimś spotkać. Chociaż dobrze slyszeć ze nie ja jeden tak mam. ;)

Gość gość
ja zaczepiłem na gg i już 12 lat bzykam tą samą kobitke.

Gość gość
W taki razie spróbuj. Nic cię nie powstrzymuje. ;) A jesli jesteś z Warszawy, to chętnie ci w tym pomogę. ;)

Gość gość
Kto tak bedzie pisal, ze masz to dziewictwo trzymac do slubu etc.? Jezeli ktos tak robi to musi byc niespelna rozumu. Zwiazki opieraja sie na 3 glownych filarach: dopasowanie charakterologiczne, dopasowanie fizyczne (musi nam sie ta druga iosoba podobac) i dopasowanie seksualne. Nie uprawiajac seksu do slubu, to tak jakby nie patrzec, badz nie rozmawiac z ta osoba. Z calym szacunkiem ale jezeli w wieku 24 nie mialas jeszcze kontaktow seksualnych to musisz miec jakies dysfunkcje. Albo wyglad Cie blokuje, albo masz tak strasznie niskie poczucie wlasnej wartosci, ze to nie pozwala Ci zainicjowac zadnego zblizenia.

Gość Gość1394
Codziennie zadaję sobie pytanie, dlaczego rak wielu ludzi nie ma z tą dziedziną problemu, traktują to naturalnie, tylko nie ja. Zaczyna mi ten brak doświadczeń doskwierać. Wydawało mi się, że dam radę całe życie bez seksu, ale czuję, że cierpię. Czemu tak jest?

Gość gość
Dlatego, że jak każdy zdrowy człowiek masz libido, ktore powinno być zaspokajane. Masz 24 lata, nie powinnaś zadawać takich niemądrych pytań. ;) to przecież oczywiste. Wstrzymując się od czynności seksualnych postępujesz wbrew swojemu organizmowi.

Gość passepartou
Uwierz, nie jesteś sama. Mam od jakiegos juz czasu podobnie a jestem w podobnym wieku. Po prostu masz chętke i tyle. ;) Może coś Cię blokuje?

Gość gośćkopp
Może pomóc w rozruszaniu?? Skąd jesteś?? Poznamy się bliżej??

Gość gość
Jako 30 letni prawiczek uważam że powinnaś to trzymać dla przynajmniej narzeczony.