Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY BRZYDAL MOŻE BZYKAC LASKE MIN. 8 NA 10 ?

Polecane posty

Gość gość

czy takie rzeczy tylko w bajkach :P

Gość gość
Może bzykać pod warunkiem że ona ma też 8/10 w głowie.

Gość gość
pewnie. jeśli facet jest interesujący to pewnie ze tak

Gość gość
nie. ogólna zasada jest taka że jeżeli dodac note brzydala do noty laski to bzykanie jest mozliwe tylko jezli suma jest co najmniej półtorakrotnością noty laski. czyli w przypadku laski 8/10 mamy 3/2*8=12; 12-8=4 =>brzydal<4

Gość gość
średnia będzie wygladała jakos tak (x+3/2x)/2= 5/2x*1/2 czyli 5/4x znaczy noty laski. szczegóły na SPAM

Gość gość
dobra chyba co innego policzyłem. nie ważne. tak czy inaczej nie może bo nie po to jest gradacja społeczna i system kastowy zeby było można. gdyby było można to nbie powstałyby takie arcydzieła jak piekna i bestia romeo i julia dr jekyll i mr hyde oraz bolek i lolek

Gość gość
tak czy inaczej algebra w równaniach nie przestaje mnie fascynować. może sie wam wydaje ze to po prostu algebra ale to nie jest po prostu algebra. sam nie wiem co to jest. to jest koorfa jakas magia

Gość gość
niedługo dokonam konwersji działań algebraicznych zasadami komb inatoryki na język zrozumiały dla statystyków może bedzie im sie lepiej liczyło

Gość gość
mówiąc krótko pokomplikuje wszystko tak żeby dodawanie i 2+2 było najtrudniejszym zadaniem matematycznym. dzieki temu to co teraz jest skomplkowane będzie proste

Gość gość
w tym celu niestety będe musiał zapomniec ile jest 2+2 i o zasadach wynikających z gradacji społecznej

Gość gość
troche sie bawiłem wzorami to mam już na tyle intuicji żeby zdawać sobie sprawe z tego że 2+2 = 4 to tylko forma wyjściowa do właściwych wzorów

Gość gość
oczywiścienie jest to zaden zamach na matematyke aksjomaty itd. to po prostu pewna zmiana metodologii zreszta koorfa nie wiem czy sie tego cały czas nie robi i średnio mnie to interesuje szczerze mówiąc

Gość gość
czy tam metodyki naprawde czasami mówienie tego o co chodzi jest bardziej skoomplikowane niż robienie tego co tez jakby sie wpisuje w te metodę.

Gość gość
Odpowiedz sobie na pytanie czy brzydka dziewczyna ma szansę u mężczyzny min. 8 na 10. Pod tym względem jest dokładnie tak samo.

Gość gość
mnie szczerze mówiąc interesuje dziewczyna 1 na 10^9

Gość gość
do gość dziś a jesteś nim. 8 na 10? :P

Gość gość
ja jestem jeden jedyny i nieporównywalny

Gość gość
co oczywiście nie każdej kobiecie sie musi podobać. chociaż słowo "musi" jest jednymz najczęściej używanych w stoaunku do potencjalnych partnerów. "mus miec to musi robic tamto to chyba JAKIEś niewolnictwo

Gość gość
to ciekawe ze przzyjeło sie wyrażać oczekiwania w stosunku do partnerów seksualnych w taki sposób. to nie jest normalne. normalnie o oczekiwaniach mówi sie inaczej. wexmy np oczekiwania co do pracy i ich wyrażanie podczas rozmów z potencjalnymi pracodawcami. odwrotnie zresztą też. to "musi" to mi pachnie jakimś zamordyzmem w stosunku do wyimaginowanych kochanków:D

Gość gość
zresztą jak mówie ta stanowczos w trakcie wyrażania oczekiwań w tym względzie ostro kontrastuje ze sposobem negocjowania warunków w nnych dziedzinach zycia. to pokazuje kim byłby każdy z was gdyby mu dać włądze podoabną do tej jaką ma nad absztyfikantami

Gość gość
dlatego moim zdaniem nie macie prawa sie domagać wolności od tych którzy was NIE WOLĄ...ze tak powiem:D idźcie w pokoju chytrusa

Gość gość
co do kobiet 8 na 10 to jeżeli pójdzie do swojego szefa i powie " moje biuro musi byc wyposazone w jakuzzi a pan musi mi składać raporty co rano na biurko inaczej nie jestem w stanie wykonywać rzetelnie swoich obowiązków" to moge sie z na bzyknąc. a jak sie boi czegoś takiego powiedziec to niech sie koorfa bzyka z frajerami i l********gami z którymi pracuje

Gość gość
O.o gdzie ten wątek zawędrował???

Gość gość
zawedrował tam gdzie zawedrował czyli do kwestii parzenia sie kobiet z mężczyznami którzy nie sa sobie równi. jedni są wolni a drugim sie wydaje ze maja władze;) to jednocześnie wyklucza szybkie bzykanko z niewolnicą. niewolnictwo seskualne to nieporozumienie. między innymi na tym wyłozyła sie najpierw republika a potem cesarstywo rzymskie

Gość gość
wiedzą o tym współczesni handlarze zywym towarem i trzymaja towar krótko oraz rzadko sie z nim parzą. oczywiście nie czuje do nich sympatii ani ich nie popieram. najchętniej bym ich powiesił ale wtedy musiałbym powiesić 7/8 ludzkości, która wypowiada sie w stylu "musi(...)"