Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam z zagranicy

Polecane posty

Gość gość

Czy wysylacie swoje dzieci w Polsce na kolonie? Mam 2 synow 12 i 10 lat i w tym roku bedziemy w Polsce cale wakacje i zastanawiam sie zeby ich wyslac na takie z noclegiem. Niestety slabo mowia po Polsku. Co polecacie? czy sa moze takie jezykowe dla dzieci z zagranicy zeby nauczyly sie po polsku? Bedziemy w okolicach Gdanska/kaszuby. Moze cos polecicie? Dzieki!!

Gość gość
O ile wiem, takie wakacje jezykowe sa dla starszej mlodziezy, np znajomi wysylali do Krakowa, ale mysle,ze dzici szybko lapia jezyk i sie dogadaja. Wazne,zeby bylo to cos, co dzieciaki lubią typu np zeglarstwo. Wejdz w neta i poczytaj opinie, bo z opieką na obozach bywa roznie, z towarystwem tez.

Gość gość
Autorko, szczerze polecam ci Łowców Przygód :) 30km od Gdanska, wyjazd i powrót z/do Gdyni. Obóz w na zasadach, starego, dobrego harcerstwa :) Ogniska, szkola przetrwania, nocne alarmy, podchody, itp. taka zielona szkola :) Do tego scianka wspinaczkowa, konie, psy husky i fantastyczna kadra ! Dzieciaki wracaja tam co roku :) Na obozie nie wolno korzystac z netu czy telefonu :) kontakt telefoniczny jest do kadry, jesli juz trzeba. Bez tv i mediow i ani chwili nudy :) Kadra mówi po angielsku, nie ma problemu. W zeszlym roku były dzieci polskie z Norwegi, Irlandi, Francji itp. tez nie za dobrze mówiły po polsku.. Mój syn byl tam 2 razy, w tym roku tez jedzie. Troche sie stresował ze nikogo nie zna, ze zle mówi po polsku, ze go nie zrozumieja.. Nic sie nie sprawdzilo :) Zajrzyj i poczytaj opinie rodzicow maja strona na fejsie i www.lowcyprzygod.pl

Gość gość
ale żałosna reklama... :O

Gość gość
Dzieki!

Gość gość
Trzeba było dzieci uczyć polskiego autorko.

Gość gość
gość wczoraj ale żałosna reklama... pechowiec.gif xx Wymysl lepsza ! Na pewno pomoze ci w tym skonczenie Marketingu i Zaradzania online :p Cóz , jesli twoje dziecko nigdzie nie jezdzi.. to nie masz nic do powiedzenia, wiadomo :)