Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana okrąglinka

Chcę wreszcie schudnąć dziś zaczynam

Polecane posty

Witam.Nie wiem ile ważę dokładnie,zapewne ok 70 kg.Chcę schudnąć jakies 10.Będę tu zapisywać co zjadłam,ten topic to będzie mój pamiętnik i motywacja.Dziś jadłam 4 jajka sok pomidorowy 100 g kaszy jęczmiennej z warzywami 100 g ser pleśniowy 4 łodygi selera naciowego Popijam yerba mate i hibiskusa.Jeśli macie dla mnie jakies rady piszcie.Bardzo chcę schudnąć:(

Gość gość
jakie 70 kg glupcze

Gość zdesperwoana okrąglinka
Naszedł mnie głód i uciszyłam go zjadając kilka łodyg selera naciowego z dużą ilością soli...strasznie lubię sól wiem ze to niezdrowe.Ale 1 dzien za mną

Gość gość
Co to za dieta, 500 kalorii?

Żadna kokretna,mż chyba.Teraz popijam yerba mate,głodna jestem,zastanawiam sie co na śniadanie zjesc

Gość gość 225
Ja tez jem dziennie 600 kalori czasem nawet mniej. Na sycące sniadanie proponuje ci twarog chudy 250g i do tego kilka rzodkiewek i pol peczka szczypiorku, troche soli do smaku. Calosc wynosi 225 kalori ja dalam 3 spore rzodkiewki. 2 jablka prazone w szybkowarze posypane cynamonem okolo 100 kalori. 4 wafle ryzowe duze po 39 kalori z pomidorem. Piers z kurczaka 100g gotowana na parze z warzywami. To kilka przykladow ktore ja jem na sniadanie obiad lub kolacje czasami sa to 2 kromki wasa z poledwica sopocka lub z indyka plasterek na kazda kromke i jogurt naturalny lub gracki z biedronki maly. One maja po okolo 100 kalori na kubek, czyli to moja kolacja np. Od 10 stycznia schudlam -8,7kg waga z soboty rano

Gość gość 225
Wiem ze to malo jedzenia ale ja na pocztku tez mialam ciezko teraz juz mi to wystarcza. Jem 3 posilki dziennie. Np dzis na sniadanie 150 ml mleka 0,5% i 25g platkow owsianych.

Gość gość013
Zdecydowanie polecam trening z profesjonalnym trenerem! Nie zastanawiaj się,sama korzystałam z Jego rad i jestem zadowolona!! :) Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość lolaa28
zapraswzam na temat dieta warzywno owocowa cz 3. jest nas tam kilka i fajnie idzie :)

Gość gość
4 jajka i ser plesniowy jednego dnia to troche za ciezko, lepiej wymien ten ciezki ser na jakies warzywa lub gesta sycaca zupe - np barszcz ukrainski, pomidorowa.

Gość Agnieszka_1984
Na wstępie życzę oczywiście powodzenia w diecie. Na mnie niestety już nic nie działało, ani diety ani ćwiczenia. Dosłownie nic. Dopiero na jednym z forum odkryłam lek Biphasic Slim, który miał wspomóc walkę z nadprogramowymi kilogramami. Zamówiłam z internetu od p.Oliwki i faktycznie rewelacja. Tego było mi potrzeba. Efekty przyszły bardzo szybko, dodatkowo daje się odczuć więcej energii. Jeszcze nie skończyłam całej kuracji ale wiem, że będę zadowolona. Już jestem :) Jakbyście były zainteresowane czy chciałybyście dowiedzieć się czegos więcej to daje nr: 535421891 (czasem odbiera jej chłopak) :P i link (www)oglaszamy24.pl/ogloszenie/11174637/legnica-Phentermine-adipex-sibutramine-biphasic-sibutramin-sprawdz-zawartosci-przed-zaplata-meridia-zelixa.html Z mojej strony polecam.

Gość gość
W sumie nie znam osoby która by stosowała Slimunox I której te tabletki nie pomogły choć trochę w pozbyciu się nadwagi.W moim przypadku jest to 10 kg zapewne było by więcej gdybym od samego początku wzięła się za siebie.

Gość mirella520
Takie diety nie kończą się dobrze, bo jak tylko zechcesz wrócić do zwykłego jedzenia, nie wyliczanego itp. to efekt jojo murowany. Lepiej po prostu zacznij regularnie jeść, bez fast foodów, słodyczy, mniejsze porcje. Do tego dodaj iqgreen, to pomoże ci w niepodjadaniu pomiędzy posiłkami i do tego zadziała oczyszczająco na organizm. Duużo lepszą przemianę materii miałam po tym. Jeśli możesz ćwiczyć to dołóż do tego wszystkiego jakieś ćwiczenia, a jeśli nie to chociaż postaraj się trochę pospacerować. A głodówkę odstaw bo do niczego dobrego nie doprowadzi.

Szczupła, atrakcyjna sylwetka - marzenie każdego. Myślisz, że nie można tego tak łatwo osiągnąć? Przekonaj się, że można. Chcesz wyglądać atrakcyjnie i zdrowo? Jeśli tak to koniecznie wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Jest to strona najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Tylko z jego pomocą możesz osiągnąć sukces i przejść niesamowitą przemianę. Pan Igor to jedyny trener w Polsce, który zagwarantuje Ci innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe oraz fachową suplementację. Nie czekaj dłużej i wejdź na: www.igortreneronline.pl Zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Możesz już na zawsze pozbyć się niechcianego tłuszczu, zbudować piękną, smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Nie pisałam ostatnio ale trzymam się dzielnie:) Dziś mija piąty dzień:) Jadłam rano 100 g ser pleśniowy i 4 kromki chleba,potem taką sałatkę śledziową w sosie meksykańskim i bułkę,teraz podgryzałam selera. Aż się dziwię że udaje mi się wytrzymać

A,jeszcze wypiłam dzis 2 kubki barszczu czerwonego z torebki,wiem ze niezdrowo;P

Gość gość
Takie głodzenie się na siłę jest bez sensu!. Nie zdziw się jeżeli nie schudniesz, a wręcz przybierzesz na wadze. Organizm któremu odetnie się jedzenie, zaczyna gromadzić w postaci tkanki tłuszczowej każdą kalorię w obawie, że może mu zabraknąć później ważnych substancji do odżywienia ważnych organów. Przy okazji na pewno będzie efekt jojo. Poczytaj o diecie opartej o zupy, w radiu Trójka była kiedyś w "Godzinie prawdy" kobieta która wymyśliła sobie taki sosób i miała swietne efekty. Możesz także spróbować habaicyny, jest to naturalny suplement, który ma w składzie paprykę habanero, która świetnie spala tłuszcz, a dokładnie przyspiesza jego spalanie. Poczytaj także o zawartej w habaicynie substancji, która nazywa się kapsaicyna. Powodzenia!!

Ale ja sie wcale nie głodzę...jem mniej,ale to nie jest głodzenie sie.Moje kolezanki z liceum odchudzały sie jedząc jedno jabłko i marchewkę dziennie,ja sie nie głodzę na pewno

Gość gość
4 jajka - 280 kcal sok pomidorowy - 50 kcal (ile tego soku? ) to kcal na jedna szklanke) 100 g kaszy jęczmiennej z warzywami - 400 kcal (jesli nie bylo zadnego tluszczu) 100 g ser pleśniowy - 370 kcal 4 łodygi selera naciowego - 50 kcal

Ale o co ci chodzi?Jem co chce,jesli nie masz ochoty nie czytaj mojego topicu,a ile zjadłam kalorii wiem wiec daruj sobie wyliczanie i idz ''pomagac komu innemu

Szczupła, atrakcyjna sylwetka - marzenie każdego. Myślisz, że nie można tego tak łatwo osiągnąć? Przekonaj się, że można. Chcesz wyglądać atrakcyjnie i zdrowo? Jeśli tak to koniecznie wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Jest to strona najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Tylko z jego pomocą możesz osiągnąć sukces i przejść niesamowitą przemianę. Pan Igor to jedyny trener w Polsce, który zagwarantuje Ci innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe oraz fachową suplementację. Nie czekaj dłużej i wejdź na: www.igortreneronline.pl Zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Możesz już na zawsze pozbyć się niechcianego tłuszczu, zbudować piękną, smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
i jak ? wytrwalaś? jak waga?

Gość gość Ada RTS
Czy w przypadku, gdy ktoś ma cukrzyce i przytył, to można stosowac tego rodzaju środek jak Slimunox?

Gość Annnkana
Może lepsza opcją byłoby zacząć zamawiać catering dietetyczny?

Gość gość
A może po prostu samemu gotować? Od maja sam sobie gotuję, robię 4 posiłki na następny dzień, 2 do pracy 2 po pracy + sniadanie co rano. Do tego ćwiczenia na siłowni - sporo schudłem i poprawiłem sylwetkę. Wszystko można, trzba tylko chcieć. I broń boże nie wierzyć, że jedzenie samych tabletek spowoduje, że schudniecie. Bez diety i ćwiczeń, to tylko zbędny wydatek na suplementy. Polecam w internecie znajdziecie gro stron internetowych, specjalistów od diet i treningów, za niedużą opłatą, można uzyskać dobrany pod siebie plan diety i treningu. Reszta zależy od silnej woli!

Gość gość
Ja jestem z tych leniwych . Kalorii nie chce mi się liczyć a redukcji trzeba wiec postawiłam na dietę pudełkowa z wygodnejDiety. Rozumiem ze ktoś może lubić gotować i to pochwalam ale dla wygodnickich to jest fajna opcja . Kalorie masz policzone a się najdasz . Schudłam na tej diecie pudełkowej 10kg .