Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kretkaaaaa

Jak się odkochać?

Polecane posty

Gość Kretkaaaaa

Witajcie... jak odkochać się w facecie, z którym nigdy nie będę mogła być? Nie potrafię zerwać kontaktu, nie potrafię odmówić spotkania. Kocham go. Zachował się nie fair wobec mnie... (bylam pierwsza, a teraz jestem tą drugą). Wszystko mnie boli. Wmawiam sobie, ze ochłapy czasu jaki mi daje wytarczy, aby nie być samotną.

Gość gość
Pokochać innego.

Gość Kretkaaaaa
Wiem... pewnie tez bym tak radziła, tylko sęk w tym, ze każdy jest dla mnie aseksualny. Nie chce randkowac, wcześniej tyle razy się zawiodłam. Jestem bardzo wrażliwą osobą. Poprostu się już boję.

Gość Parapsycholog11
Sposób na skuteczne odkochanie Głupcy się śmieją, a mądrzy korzystają z tego sposobu. Wyobrażcie sobie, że stoicie od siebie w odległości około 1 m od siebie i jesteście z tą osobą powiązani setkami sznurów itp. Weżcie w wyobrażni ostry miecz do ręki. Jeżeli wierzycie w Anioła Stróża to poproszcie go żeby to z wami zrobił. Gdy nie jesteście wierzące, to zróbcie to sami. Tym mieczem które trzymacie w ręku przetnijcie te sznury. Gdyby za pierwszym razem zauroczenie pozostało, to powtórzcie kilka razy, ale tylko raz dziennie. Najczęściej zauroczenie znika po pierwszym razem. Gdy zauroczenie wygaśnie, to można przejść do afirmacji o idealnego partnera. Podam to po przesłanie mi adresu e-maila. Zyczę powodzenia. Proszę o odpowiedż po ilu dniach uczucie wygasło.

Gość gość
dziś Ciekawe , ile ten facet może mieć lat?

Gość Kretkaaaaa
NIe wiem jaki ma cel ta informacja, ale obywdoeje mamy po 36 lat.

Gość gość
Kretkaaa w twoim przypadku sie nie da . Nieuleczalny przypadek :o

Gość gość
Normalnie, spinasz się w sobie... urywasz kontakt. Raz pozwoliłaś sobie żeby być drugą to tak będzie... zostaniesz nią na zawsze. Nie jest to łatwe, ale jak raz nie odpowiesz, odmówisz to następnym razem będzie łatwiej. Znajdź sobie zajęcie, zabijaj czas, wychodź do ludzi, ze znajomymi, przyjaciółmi, chodź na premiery do kina ( ja miałam taki sposób na zabicie wieczorów ). Rób to co przynosi Ci szczęście, jak lubisz jakiegoś wykonawce lub typ muzyki to kup bilety na koncert, planuj ten wyjazd, naucz się cieszyć SOBĄ ZE SOBĄ. Początki są trudne, ale nie od razu Rzym zbudowano, jak mówi przysłowie. Co do nowej relacji, nie jest się łatwo przełamać, ale jak zaczniesz kochać siebie, a nie jakiegoś toksycznego głąba to i łatwiej będzie Ci w przyszłości pokochać kogoś. Wszystko zależy od Ciebie, do Ciebie należy decyzja czy dasz się tej patologicznej sytuacji stłamsić czy będziesz żyła pełnią życia.

Gość gość
Na to chyba nie ma recepty, a skończysz to dopiero jak poznasz kogoś wolnego, kto się Tobą zainteresuje. Tylko tak będzie bezbolesnie.