Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość15

Poradzcie proszę

Polecane posty

Gość gość15

Witam.Potrzebuje porady. Miesiaczki miewam regularne co 31 dni. Od 4 mc staramy sie o dziecko. Ostatnia miesiaczke mialam 24. 01 nastepna planowana 24.02 testy zrobilam 21.02,24 i 25.02 wszystkie negatywne.26.02 zrobilam beta hcg również ujemne. W terminie miesiaczki mialam wszystkie jej objawy ale nie bylo krwawienia. Do dzis go nie ma. Co pare godzin lapia mnie bole podbrzusza i kluja jajniki potem mijaja. Delikatnie szczypia mnie sutki ale nie bola piersi a zawsze przed miesiaczka bolaly. Bialy bardzo gesty sluz ale jest go malo. Temp w pochwie 37,4 przez tydzien, temp ciala 37 od kilku dni.Szybko sie mecze i jestem senna. Jestem zdrowa nie mam zadnej infekcji nie bralam lekow ani nie mialam stresow.Czy to możliwe zeby cykl sie przesunal i owulacja rowniez i doszlo do poznego zapłodnienia w zwiazku z tym beta hcg jeszcze nie wykryla ciazy? Gdyby miesiaczka miala sie opoznic to chyba nie miala bym jej objawow w jej terminie? Nie wiem co myslec. Prosze o porade wizyta u gin za tydz. Dziękuję.

Gość gość
Nikt nic?:(

Gość gość
Objawy to efekt działania hormonów. Może to zaburzenia hormonalne. Idź do lekarza.