Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skurfiałe lewactwo staje w obronie Jasia Kapeli. Śpiewają Marsz, marsz uchodźcy

Polecane posty

Gość gość

O sprawie pisał już nasz portal. W 2015 roku Jaś Kapela przerobił słowa Mazurka Dąbrowskiego, umieszczając w nim m.in. tekst: “Jeszcze Polska nie zginęła, kiedy my żyjemy, nasza bieda już minęła, migrantów przyjmiemy”. Sąd uznał, że przeróbka ta jest znieważeniem hymnu. Nie zgadzają się z tym lewicowi aktywiści dla których takie słowa jak ojczyzna czy patriotyzm nic nie znaczą. W geście solidarności z Kapelą publicystka Agata Szczęśniak odśpiewała hymn z użyciem tych samych zmienionych słów. Do podobnych aktów „obywatelskiego nieposłuszeństwa”, a tym samym łamania prawa zachęca na łamach „Krytyki Politycznej” m.in. redaktor Agnieszka Wiśniewska. Tak oto skurfiałe sprzedajne lewactwo dąży do zalania Polski muzułmańskimi imigrantami, zboczeńcami, pedofilami, gwałcicielami, zamachowcami, dżihadystami i wszelkiej maści innym gófnem ciapatym.

Gość gość
kapela to kompletny pajac i debil

Gość gość
Ja bym przerobila ich wszystkich razem w jedną wielka ludzka stonoge i niech tak połączeni ukladem pokarmowym chodza na te manifestacje xd

Gość gość
chvj lewakom w doopy

Gość gość
Nie trawie tego lewackiego konfidenta. Przez tego Muzykanta musiałem z********ac na policje 😠 chvj w dvpe lewactwu!

Gość gość
dlaczego musiałes przez niego zapiertalac na policje?

Gość gość
Po tym jak doniósł na profil Nie dla islamizacji Europy na FB. Kilkadziesiąt osob bylo wtedy przesłuchiwanych.

Gość gość
a to konfidencka menda :O

nasza bieda już minęła, migrantów przyjmiemy” x za przyjmowaniem bogatych imigrantów jestem za, inaczej jest z przyjmowanie "ludzkich śmieci"

Ja bym przerobila ich wszystkich razem w jedną wielka ludzka stonoge i niech tak połączeni ukladem pokarmowym chodza na te manifestacje xd x nie zgodziliby się tylko dlatego, że głowa stonogi dostaje oryginalny pokarm, wiec nierówność społeczna. ale poza tym praca w pełnym kolektywie, blisko natury, co mieliby mieć na przeciwk?

Gość gość
broken, momentami masakrujesz lewactwo lepiej od kelthuza, koleżanko, bravo :classic_cool: