Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba nie chcę być już sama..

Polecane posty

Gość gość

Słuchałam piosenek i takich też o miłości i uświadomiłam sobie, jaka brakuje mi jednej osoby. Myślałam, że moje uczucie do niego wygasło, ale i tak jest już za późno. Teraz myślałam, że nie potrzebuje związku i chyba nie potrzebuje, ale chciałabym znaleźć kogoś, z kim świat będzie stawał w miejscu i będziemy mogli się tulić przez wieczność. A co tam u was?

Gość gość
Dobrze, ja lubię być sama. Piosenek słucham różnych ale to nie świadczy o niczym. Po prostu na tym świecie nie ma mężczyzny który byłby dla mnie wystarczająco dobry :)

Gość gość
swinia yepana

Gość gość
Autorko, przyłączam się do Twojego wpisu! Bardzo często łapię się na tym, że, gdy widzę romantyczne sceny w TV lub słyszę piosenki o miłości, chciałabym znaleźć się na miejscu bohaterki lub kobiety, do (o) której śpiewa dany wykonawca! To może brzmi dziecinnie, ale tak to odczuwam, wcale się tego nie wstydząc! Oczywiście, staram się coś robić z tą swoją samotnością, poznaję różnych ludzi, ale tęsknota za tym prawdziwym, silnym i pięknym uczuciem jest ogromna! Autorko, życzę Tobie, by przytrafiła Ci się taka miłość, o której słyszysz w tych piosenkach! Dwie - racjonalne - rady, to: szukać i być cierpliwą (choć z tym drugim, to różnie może być, hehehe)!

Gość gość
Mi też jest trudno uwierzyć, że znajdę kogoś dobrego dla mnie. Nie szukam nikogo na siłę, by później narzekać, jaki to partner nie jest zły. Nie widzę siebie teraz w związku, ale jednak chciałabym kiedyś w nim być.

Gość Autorka00909
22:49 Ja również tobie życzę, żeby przytrafiło ci się takie uczucie. Niby nie szukam partnera, ale od czasu do czasu pragnę miłości, bliskości,ciepla drugiej osoby i wtedy jest smutno :( na szczęście później znów cieszę się samotnością,wiec chyba wystarczy przeczekać ten moment..

Gość gość
co bedzie dalej q**siarzu