Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maska antysmogowa warto?

Polecane posty

Gość gość

Kochani co myślicie na temat maski antysmogowej? Czy warto ją kupić? Teraz mamy taaakie zanieczyszczone powietrze! Dlatego ja myślałam, zeby np. kupić coś stąd: https://ozonemask.pl/ ? Co myślicie?

Gość gość
Myślę, że całe to piertolenie o smogu jest tylko piertoleniem i niczym więcej. Ktoś celowo wywołuje "panikę" aby zarobić na idiotach. Idiotach takich jak ty. Pomyśl kretynko. Od setek lat ludzie palili i nigdy nikomu dym nie przeszkadzał. Teraz, gdy już kopalnie polikwidowane i ilość dymu się diametralnie zmniejszyła nagle wybuchła panika, bo "smog"... :D :D :D Gdybyś miałą choć trochę oleju we łbie to byś wiedziała, że smog i dym to dwie zupełnie różne rzeczy.

Gość gość
Również zdecydowałam się na maskę antysmogową. Zakupiłam ją od firmy www.ideamask.pl Oferują maski ze specjalnym filtrem, który zatrzymuje zanieczyszczenia. Spędzam dużo czasu na świeżym powietrzu, więc taka maska jest dla mnie bardzo ważna.

Gość gość
a faje palisz? albo ćpasz marychę? i tez przez maskę?

Gość gość
te maski są dla idiotów, powietrze i tak wchodzi bokami. może od razu skafandry, frajerzy dadzą więcej zarobić cwaniaczkom

Gość gość
serio gosć ?:) :D ejj tylko potem jak ci się zachoruje na raka to nie użalaj się na kafe :D bye zde* chnij :D

Gość LilkaŁ

Polecam maski Respro. Od oficjalnego dystrybutora najlepiej, żeby mieć pewność, że to oryginalny, skuteczny produkt. https://respro.com.pl/