Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hehdg

Pociagają mnie starsi i dominujący faceci, daddy issues?

Polecane posty

Gość Hehdg

Jestem dorosłą kobietą. W dzieciństwie głównie wychowywała mnie mama, ojciec pracuje za granicą i pojawiał się raz na miesiąc. Dotąd byłam przyzwyczajona do jego nieobecności, mam z nim miłe wspomnienia, zawsze obdarowywał mnie prezentami, kiedy przyjeżdżał. Nastały nastoletnie lata, dorastanie, burza hormonów. To wtedy zaczęłam odczuwać jego brak w domu. Byłam młodą dziewczyną, która pragnęła obecności ojca. Prędko zrozumiałam, co mnie podniecało. Zaczęłam obracać swój wzrok za dorosłymi mężczyznami (nie starymi, takimi poniżej 40), ale nie byle jakimi. Za takimi, którzy wydawali się być silni, konkretni, pewni swoich działań, zaradni. Doszły do tego też fantazje o gwałcie. Czy ma to jakiś związek z moją przeszłością, czy to po prostu specyficzna preferencja?

Jak wspomniałeś wcześniej Jesteś już dojrzały kobietą więc dziewczynkom tatusia nie dostaniesz chyba że duża kobieta dla ciebie to nie wiem 20 Takie masz fantazje raczej nie i nawet jak przeszłość ma z tym związek to co z tego:)

Gość Reksio43
Normalne, ze dziewczyny wychowywane bez ojca kiedy dorastają szukaja faceta i ojca najlepiej w jednym. Po jakims czasie w takim związku czują, że cos nie tak, bo na faceta za stary a ojciec nie powi ien jej " dmuchac" i temat rozwiązuje sie sam. Gwałt "wbił Ci sie osobno, nie znam przyczyny" moze mama Cie zbyt krótko trzymala jesli chodzi o chlopaków i wyobraziłas sobie, że y Cie ktoszgwalcil -bylby sex a matka niemoglabynic Ci zrobic(ale to czyste spekulacje)