Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poznać mężczyznę, który

Polecane posty

Gość gość

No właśnie.. chciałam coś zdefiniować, ale jakoś wszystko wydaje się bez sensu. Te wszystkie wyliczanki, że w takim wieku, czy innym , żeby nie leciał na sex, a potem pozna sie impotenta, żeby był spokojny, to bedzie ciapa, zey lubil spacery, to bedzie pol dnia chcial siedziec w lesie... jak dobrac sobie czlowieka, żeby się zaprzyjaźnić? ;-)

Gość gość
Uczucie to także poświęcenie sie dla drugiej osoby i sztuka kompromisu :) PS. lasy są Fajne :P

Gość gość
Heheh czyli jednak pół dnia w lesie hehhe

Gość gość
Jak chcesz lysego to musisz tak naprawdę chcieć owlosionego bo zawsze się dostaje odwrotnosc.

Gość gość
22.59 a wiesz, że masz racje? Zawsze podobali mi się długowłosi, a ostatecznie poznawalam takich bardzo krótko obcietych ;-)

Gość gość
Lepiej by.sie rozumieć bez slow Wspolne tematy kolacje orzy swiecach rozpieszczal mowil szeptem Itd to caly ja

Gość gość
Zawsze podobali mi sie wysocy , a poznawalam niskich ;-)

Gość gość
A wiecie co? To mogłoby być niesamowite, jakby tak poznać kogoś i nie wiedząc jak wygląda itd ... może po ciemku ;-) i tak żeby nie móc nic mówić, tylko tak być przy sobie i słyszeć siebie po oddechu i tak byc i czuć tak wlasnie bez tej calej otoczki, czy wtedy by się wiedzialo, ze ta osoba jest dla nas ? ;-)

Gość gość
Tak jakos intuicyjnie?

Gość gość
Myślę, że takie "wyliczanki" z góry nie mają sensu, bo to, jaki jest dany człowiek i co lubi, wychodzi nie od razu przecież. To kwestia tego "magicznego" "czegoś", co powoduje, że dwie osoby są pewne, że to jest właśnie "to". Wiadomo, że każdy ma już jakieś tam ustalone schematy, "rysopis" "ideału", ale, przecież, nikt nie jest bez skazy i zawsze znajdzie się coś, co nie będzie pasować, ale jednak ta reszta będzie przyciągać. I to jest cały urok miłości. Gdyby każdy dobierał się z drugą połową na podstawie twardych i surowych opracowań, to takie związki byłby nudne, tak mi się wydaje. Ta nieprzewidywalność, lekki bałagan w "harmonii" opisu mężczyzny "idealnego" jest najlepszy. Z takim, to nigdy nie będzie nudno. A wyobrażenia, wiadomo, zawsze są układane na podstawie samych pozytywnych cech. Przypisuje się swoim myślom Bóg wie, jakiego herosa, podczas, gdy oni nie istnieją. Fajnie jest dać się ponieść fantazji, wyobraźni, ale trzeba patrzeć realnie. Wady i zalety ma każdy; od tego trzeba zacząć poszukiwania..

Gość gość
W ciemno to chujnia. Wszystko cacy napalasz się a tu światło się zapala i widzisz twój ohydny typ. Odwrotnosc wszelkich ideałów.

Gość gość
A jak kochają ludzie niewidomi i głusi?

Gość gość
Zejdź na ziemię.

Gość gość
Na ziemi jest strasznie nudno i przewidywalnie ;-(

Gość gość
Jestem dorosłą kobietą po wielu przejściach i nie sądzę, by coś mogło mnie zaskoczyć ;-)

Gość gość
Jednak chciałabym poznać mężczyznę, który...

Gość gość
Zgłaszam sie na ochotnika. Możesz pisać na mail rock.and.roll@o2.pl. Ale dopiero jutro odpisze

Gość gość
Ochotnik odważny, napisalam ;-)

Gość Drzemysław
ale jakoś wszystko wydaje się bez sensu. Te wszystkie wyliczanki, xx no właśnie, te wszystkie wyliczanki a Ojciec i Matka mają kolegów i mają koleżanki , koleżanki z którymi się spotykasz mają braci , koledzy Ojca mają synów i córki , znasz te 'dzieciaki' od wielu lat , przecież nie mieszkasz na pustyni i zapewne wiesz o tym doskonale, że kolega Ojca , który powiedzmy ma na imię Olgierd ma dwie córki w wieku 17 i 19 lat i to są dwie kumpelki ale Marecki ma syna w wieku 19 lat i już z jego synem kilka razy miałaś kontakt, czy nie podoba się syn Mareckiego ? a syn Theodora ma 20 lat i chce zostać zootechnikiem , czy nie wpadł w oko kobiecie ? być może Olaf i Bruno jako bliźniaki mają szansę u kobiety ? wiem, wiem, facet musi być zaradny i ponadczasowy , musi posiadać wyobraźnię techniczną albo medyczną a syn Zygfryda z piątej wody po kisielu właśnie skończył 22 lata i już posiada własny warsztat w stodole i dwa podnośniki pod samochody osobowe oraz mnóstwo urządzeń technicznych , naprawia auta i wymienia opony w warsztacie , przy pracy ciągle opowiada i recytuje XIII Księgę Mickiewicza, którą zna na pamięć i poszukuje kobiety do pomocy przy naprawie opon, więc być może takiego faceta wybierzesz za męża, który śpi na forsie a może mężem zostanie jakiś synek, który jest kolegą Ojca ! najważniejsza sprawa, nie przyprowadzaj do domu żadnego Muslima a Żyd musi być bardzo bogaty aby został zaakceptowany w rodzinie !

Gość gość
Drzemyslaw, a wlasnie nie znam tego o czym piszesz, bo mam na to wyj****e od dawna, nie liczy sie dla mnie ilosc , a jakosc. Nie patrze co kto ma i nie patrze kto ma kogo i nie patrze na tych, ktorym to nie odpowiada, nie che mi sie udawac, ze z rodzina dobrze i nie che mi sie udawac, że jest inaczej niz jest.

Gość gość
Nie odpowiada mi to, ze trzeba zyc według schematow, ze trzeba byc takim i owakim, ze wciska sie ludziom kity jak powinno byc, a i tak nigdy tak nie jest, a potem same rozczarowania i tragedie.

Gość gość
Napisałem na priv autorko

Gość gość
Up

Gość gość
A to mój adres : pgtechnikooim4@gmail.com

Gość gość
A to mój adres : pgtechnikooim4@gmail.com

Gość gość
dorosla kobieta czyli ile lat ?

Gość gość
44 lat

Gość gość
Za młoda, być stara i za stara żeby być młoda ;-)

Gość gość
yhm