Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Halo, mezczyzni! ktos jest? mam problem

Polecane posty

Gość gość

Moje pytanie brzmi jaka jest ta Wasza milosc, bo tak czesto slyszy sie o bezwarunkowej, ze kobieta wymaga a facet kocha ale to chyba nie do konca tak jest bo dlaczego faceci porzucaja w chorobie albo na starosc i biora mlodsza? czy moze wam sie odwidziec z byle jakiego powodu ? Chodzi o szczerosc, jak funkcjonuje u Was mozg i jaka jest ta milosc jesli wiecie co mam na mysli; kalkulacja? zla wola? zyje juz 25 lat i nie ogarniam czasami was;) Wyobrazcie sobie, ze od lat mlodzienczych mialam adoratora. Dowiedzialam sie o tym dopiero 2 lata temu. On byl caly czas obok, nie wychylal sie a jego gestow nie interpretowalam , uwazalam go za kolege .Okazalo sie, ze nie mial smialosci sie ujawnic, sadzil ze nie ma szans. Przez ten czas mial dziewczyny, ale probowal je zmieniac zeby przypominaly mnie,, zawsze bylam najwazniejsza, stawial mnie na piedestale, decyzje wszystkie podejmowal sugerujac sie mna, czasem sobie myslalam, ze mowi cos dla zartu wiec palnelam glupote a on to potem wcielal w zycie.Bylam wazniejsza od kazdej jego dziewczyny a nawet bliskich. Probowal mnie nawet nasladowac, jak ja sie czyms zainteresowalam to on tez, jak weszlam w zwiazek to on tez, zrywalam-on tez,dostalam awans w pracy to on tez chodzil do kierownika i kombinowal zeby go dostac.Traktowal mnie jak ksiezniczke i uwaga...hahaha. Zawsze mowilam ze bede do slubu dziewica. Zycie pokazalo co innego.Mialam jednego chlopaka ktory strasznie mnie potraktowal a ja w rozpaczy bylam jakas niepoczytalna. Zaczelam pic, plakac ,przestalam chodzic do pracy a w koncu zaczelam sie mscic na facetach. Wykorzystywalam ich, mialam kilkunastu partnerow seksualnych,bylam naprawde okrutna, jednego nawet dobilam w chorobie i popelnil samobojstwo.O tym wiem tylko ja,kilka osob sie domysla co bylo przyczyna ale nikt nie ma pewnosci. I on w tym momencie calkowicie sie odwrocil, juz o mnie nie mysli. Zaczal zyc swoim zyciem. Jak to mozliwe, ze tak szybko mu przeszlo?Jak bylam idealna to byl, potem uciekl...zal...

Gość gość
up

Gość gość
Bany tez odrzucaja w chorobie mnie tak zalatwila i teraz nie ufam kobietom.

Gość gość
Oczekujesz jakiej rady? Chciałabyś go odzyskać czy wykorzystać jak tamtych?

Gość gość
Wykorzystac nie, bo przeciez moglabym to zrobic wczesniej. Teraz mi juz zlosc minela. Dla mnie zawsze byl kolega i nawet go lubilam. Okres zemsty juz mi minal,, krzywdy mu nie zrobilam , traktowalam normalnie a jednak odsunal sie...

Gość gość
a idź w c***j

Gość gość
masz problem z definicja pojęcia "zemsty" to nawet nie stało koło zemsty. mscisz sie na sprawcach a ty odpuściłaś sprawcy i odreagowałas na niewinnych. ja bym cie uspił

Gość gość
Sprawca juz dawno nie zyje. Dzieki niemu poznalam sie troche na meskiej psychice, rozwialy sie moje zludzenia wiec mysle ze dobrze sie stalo ze troche z nich pocierpialo, wczesniej bylam raniona ale odpuszczalam konsekwencje, teraz nie

Gość gość
ten facet cie nie skrzywdził. był twoim nauczycielem. teraz też zadajesz jakies piertolniete pytania typu "jak działa mózg facetów" masz szczęście ze nie trafiłas na mnie bo bym cie zniuchał z tymi zamiarami i wpuścił w takie maliny ze bys już z nich nie wyszła. to sie nazywa zemsta. ty po prostu robiłaś krzywde facetom bo ci sie robienie krzywdy kojarzyło z bezpieczeństwem. jestes tempym tchórzem który nie zasługuje nawet na hare na ryj

Gość gość
skończ mi piertolic te wzruszajace wypociny. nie jesteś żadna wyjątkowa fala w wojsku polega na tym samym. kazde zinstytucjalizowane poniżanie i gnebienie odwołuje sie do zbiorowej odpowiedzialnosci zamienia ofiary w sprawców. wypiertalaj bo cie jepne

Gość gość
mnie krzywdzili to ja tez będe krzywdzic. to nie była zadna zemst5a zrozum to raz na zawsze. złamał cie system zła i niesprawiedliwości. liczy sie sztuka i ciagłośc. ty przejełas z dumą pałeczke po sprawcy usankcjonowałaś swoim postępowaniem swoej własne cierpienie. nienawidze takich ludzi jak ty

Gość gość
a ilu naprodukowałas w tej reakcji łańcuchowej przyszłych katów kobiet? policzyłas? jestes z siebie dumna? zastanwoiłaś sie nad tym ze któryś z nich będzie sie znęcał nad zona bił córke byc moze zakatuje jakaś niewinna istote? prowadzisz wojne z facetami? to ja przegrałas tempa krowo

Gość gość
jesteś najlepszym przyjacielem zła na tej planecie a nie zadnym bojownikiem o spreawiedliwosc. egoistyczną tchórzliwą straumatyzowana bylegoofnem istota która dodatkow chwali sie morderstwem. chyba cie potpiertole na milicje

Gość gość
wszyscy tu na kafeterii łącznie z redakcją zakładajacą prowokacje i szczującą dla zysku płcie na siebie jest winna zapewne wielu cierpień. tych z kafeterii dojade. c***j ich zwącha już im to dawno obiecałem i dotrzymam słowa. zwlekam żeby zobaczyć jak reaguja kiedy poczują sie bezpiecznie po chwili stresu. niestety nie zdali egzaminu i wyrok zapadł. kare ponisą oczywiście równiez inwestorzy i własciciele kapitału jak etc. ja sie z wami cwele jepane piertolił niebede szykujcie sie na c***ja w dooopie

Gość gość
fajnie wam szło mieliście okazje zrobic coś dobrego daliście doopy ic***j wam w dooope. przejmuje wasze interesy a wy możecie co najwyżej se popierdywac z żalu w kącie

Gość gość
Facet zmądrzał, poznał się na Tobie, zmienił zdanie i tyle. Szczerze ? Nie mam pojęcia czym był zachwycony. Rozkminiasz, jakbyś żyć bez Niego nie mogła, a przecież tylko „nawet go lubiłaś”. Żyj bez adoratora w tle.

Gość gość
bo korfa wzorce marketingowe bo kooorfa zachód bo kooorfa to bo koorfa tamto. sram na wasze zalegaryzowane wymówki jestesciie koorfa winni skazani i chwilowo czekacie na wykonanie wyroku

Gość gość
chamska cenzure i celowe prowokowanie dla zyskania haków wam odpuszcze. chyba was posrało ze sie bede z wami w sądzie rozliczał dekle:D

Gość gość
jedyna łaska na jaką możecie liczyc z mojej storny to instytucja sądu bożego na ubitej ziemi jeden na jednego...albo jedną. tyle. dzieki za współprace tak czy owak

Gość gość
Wyobraz sobie, ze z mozgiem 17 latki, w amoku,rozpaczy czy jak zwal tak zwal nie mysli sie czy akurat on sie mscil czy nie, w wieku pozniejszymi moze tak, ale nie tak mlodo.Gdybym mu jeszcze cos zrobila ale nawet go nie skrytykowalam. Dlatego moja zlosc i rozpacz byla tak ogromna.Mnie krytykujesz a jego usprawiedliwiasz, jestes hipokryta.

Gość gość
piertoleni dyletanci:D

Gość gość
gość dziś Facet zmądrzał, poznał się na Tobie, zmienił zdanie i tyle. Szczerze ? Nie mam pojęcia czym był zachwycony. Rozkminiasz, jakbyś żyć bez Niego nie mogła, a przecież tylko „nawet go lubiłaś”. Żyj bez adoratora w tle. x Mi to jest obojetne czy bedzie w moim zyciu czy nie. Tylko zastanawia mnie, ze skoro tak mu od razu przeszlo to co bedzie w malzenstwie ? Skoro juz drugi mnie rozczarowal to czy w ogole warto wychodzic za maz, zakladac rodzine ? Po co skoro zwiazki to sa zamki na piasku ?

Gość gość
wy nie łapiecie zasad gry. tu nie chodzi o pieniądze władze wpływy. tu koorfa chodzi o racje i obowiązującą prawdę. macie na mnie haki? ryly? jak mawia pewien kucharz serwer i podróżnik. sami na tych hakach skończycie;) bando frajerów w garniaczkach za terminalków.

Gość gość
ale czym cie rozczarował? ze nie umarł w bólu? kolejna wygrana bitwa pod sztndarem kobiecości która przysporzy kobiecych ofiar. zrób mnie i sobie przysługę i skończ sie t produkowac

Gość gość
sluchaj lampucero lub lampucerska grupo pseudohkerska. może sie wam wydaje ze kontrolujecie sytuacje ale serio bez ryzyka ze zmienicie taktyke moge wam powiedziec ze nie kontrolujecie nawet zwieraczy:D ja juz serio nie mogłemsie powstrzymac bo jesteście tak w c***j zabawni w tym swoim ala profesjonalizmie ze ja tez zara popuszcze w gaciory:D

Gość gość
słyszeliście coś takiego? "nic co widzisz nie jest tym na co wygląda"? to dotyczy równiez wyników pomiarów z wszelkich czujników jakie byliście łaskawi pomontowac w cellu zapewniea sobie danych co do moich reakcji. jakoś tak wyszło że chyba jestem szatanem czy coś

Gość gość
przeyje wszystko. was wiezienie wojne oślepienie wlasna smierć i koniec wszechświata. bo mam taka jepana wole zycia cweluszki

Gość gość
choc musze przyznac ze wasza obecność jest niczym nirto do wachy.

Gość gość
załuje tylko jednego. zeto nie ja was zwabiłem i zaplanowałem to od początku do końca. zdrugiej strony okazje spadajace z nieba to zachwycajce zjawisko pogodowe:)

Gość gość
jak platki sniegu na zesztywniałym jezyku umierajacego z pragnienia podróznika przez pustynie:)