Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giean

Niskie libido u faceta po obrzezaniu i brak seksu w związku

Polecane posty

Gość giean

Ze swoim facetem jestem od roku. Ja mam 20 lat, a on 26. Wcześniej znaliśmy się przez internet, gdy poznaliśmy się na żywo totalnie między nami zaiskrzyło i zostaliśmy parą. Na początku przez jakieś 3 miesiące bardzo często uprawialiśmy seks, ale tylko oralny. Z tym, że na początku on wcale nie dochodził, jednak z czasem to się zmieniło. Okazało się, że jestem jego pierwszą dziewczyną po operacji obrzezania i musi się przyzwyczajać do tego jak odczuwa teraz. Jednak do seksu pochwowego nigdy nie doszło – on jest za miękki. Ostatnio nawet podczas gdy zaspokajam go oralnie też mu opada. Mówi, że zrobi coś z tym, ale… nic nie robi. On nawet nie inicjuje seksu, zero. Owszem całujemy, przytulamy się, ale żeby złapał mnie za piersi, czy tyłek - muszę zapomnieć. Próbowałam rozpalić go seksowną bielizną i innymi d**erelami… skończyło się tylko na zaspokojeniu mnie przez seks oralny, jemu stanął ale szybko opadł. Ostatnio już przestałam cokolwiek inicjować. Nie wiem co mam robić. Jestem na skraju załamania. Czuję, jakbym go nie pociągała, ponieważ nawet gdy wysyłam mu jakieś swoje seksowe fotki to on to zlewa... :(

Gość gość
Naczelnym wodzem był Edward Śmigły-Rydz , a Głównym Komisarzem Cywilnym W. Kostek-Biernacki.