Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość765

Mój chłopak już się mną nie interesuje

Polecane posty

Gość gość765

Hej, co myślicie o tej sytuacji? Jestem z chłopakiem ponad 3 lata. On ma 25 ja 20 lat. Mieszkamy oddzielnie. Studiuję w mieście o 50 km oddalonego od jego miejscowości. Przyjeżdża do mnie tylko w piątki na noc. Nie chce zostawać ze mną na weekendy (chociaż to moje prywatne mieszkanie a raczej rodziców). Nigdy też nie przyjeżdża w środku tygodnia. Nigdy nie miał zwyczaju do mnie dzwonić, pytać co robię, jak się czuję, więc trudno to mu teraz narzucić. Denerwuje mnie też to, że byłam u niego w ciągu tych lat może 5 razy w domu (tłumaczy, że nie lubi swojej rodziny, a ja nic złego w niej nie widzę) ; gdy widzimy się np. w sobotę, to w niedziele woli ćwiczyć i położyć się wcześniej spać ; już przestał mnie zapraszać gdziekolwiek, do kina itd., nie wychodzimy, nie bawimy się. Boję się, że nie traktuje mnie poważne a ja mam powoli dość, nie czuję, że nie mam chłopaka. OCZYWIŚCIE BYŁO MILION ROZMÓW, PRÓŚB - NIC SIĘ NIE ZMIENIA :(

Gość gwoli wyjasnienia
Mysle, ze to co wy macie to juz nie jest zaden zwiazek. To takie dopalanie ostatniego papierosa. Jestes jeszcze bardzo mloda. Takie mlode zwiazki prawie zawsze przegrywaja z czasem. I on ci to swoim zachowaniem daje do zrozumienia. Nic z tego nie bedzie. Sorry za szczerosc.

Gość Carycka
Zgadzam się z powyżej, że to nie jest związek. Jesteś dla niego co piatkowa sex koleżanka.

Gość gość
Kurna, jakbym czytała o sobie, tylko u mnie nie chłopak a narzeczony i mam 31 lat a nie 20, reszta prawie idealnie się zgadza :o

Gość gość
Dam Ci porównanie. Gdy mój mąż był jeszcze moim chłopakiem (mieszkał ponad 20 km ode mnie) to był u mnie kiedy tylko mógł przyjechać i siedział do oporu. Po zaręczynach gdy moim rodzice pozwolili mu nocować u nas był ze mną w każdy weekend. Przyjeżdżał w sobotę po południu, odjeżdżał w niedzielę późnym wieczorem. Rozmowy telefoniczne w kazdej wolnej chwili, czule sms-y to byla norma. No to odpowiedz sobie sama czy Twojemu chlopakowi na Tobie zależy. Ja na Twoim miejscu dalabym sobie spokoj z nim i poczekala na kogos komu bedzie na Tobie naprawde zależało.

Gość gość
o matko :(

Gość gość
15,56 Nie zalamuj dziewczyny bo twoj facet i jego zachowanie nie jest tu zadna skala. Kazdy czlowiek jest inny. Nie wszyscy co kochaja i traktuja kobiete powaznie zachowuja sie zaraz tak jak twoj facet. Ostroznie z takimi porownaniami.

Gość gość
Niestety ta nieodpowiedzialna gnida Cię wykorzystuje jak prywatną prostytutkę. Problem też w tym, że mu na to pozwoliłaś, ale wiem jak bardzo kobiety potrzebują miłości i jak za nią tęsknią. Niestety podłe męskie kreatury to wykorzystują. Niestety o porządnych mężczyzn trudno w tych czasach. Albo trafisz na kogoś normalnego, albo będziesz co chwilę wykorzystywana albo będziesz musiała pogodzić się z samotnością. Przykro mi z Twojego powodu.

Gość gość
16:47 oczywiscie, że nie jest to jakas skala. To bylo tylko porównanie. Niemniej jednak myślę, że facet autorki nie wyrabia nawet minimum normy jesli chodzi o podtrzymywanie więzi w związku. Przecież ona sama czuje sie zaniedbywana.

Gość gość
17.28 dokładnie, on Nie traktuje jej poważnie, ma ja tylko do seksu. Bardzo możliwe ze za jej plecami spotyka się z innymi. Autorko, miej honor i odejdz od niego! Tylko czas tracisz!