Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkanagorącymdachu

Petting czy jest mozliwa ciaza

Polecane posty

Gość kotkanagorącymdachu

Cześć! Przychodzę do Was z pytaniem, ktore zadaje setki dziewczyn milion razy dziennie. Zaczne od tego, ze mam 22 lata, jeszcze nie wspolzylam. Moje cykle sa regularne, 30-dniowe. W ciagu kilku lat miesoaczkowania moze dwa razy spoznil mi soe okres, ale na pewno o mniej niz tydzien. Okolo 5.01 uprawialam petting z pewnym facetem. Bardzo mocna, gleboka palcowka w pozycji od tylu- nie widzialam wiec jego palcow ani tego czy dotykal nimi swego penisa. Penis był mokry w kazdym razie, bo czulam to juz wowczas kiedy ocieralismy sie o siebie majac jeszcze na sobie majtki. Nie wiem, czy jest szansa ze dotykal swego penisa a potem wkladal te palce w pochwe ale moim zdaniem bardzo mozliwe. Oboje wowczas troche wypilismy. 20.01 dostalam okres tak jak zawsze, trwal dluzej niz zwykle bo lekko ponad tydzien. Mamy koniec lutego a ja nadal nie mam okresu. Nie biore lekow, nie kestem przeziebiona. Czy mozliwe, ze zaszlam wowczas w ciaze? Robic test czy czekac? Normalnie powiedzialabym ze to nienozliwe ale tak dlugie spoznianie sie okresu bardzo mnie niepokoi.

Gość gość
Zrób test i tyle. Pewnie się wkręciłas i stąd taki efekt. Skoro miałaś okres to jaka ciąża?

Gość kotkanagoracymdachu
Naczytalam sie o tym, ze moze wystepowac krwawienie jeszcze po tym jak zajdzie sie w ciaze. Nie wiem czy to prawda. Nie stresowalan sie tym faktem wczesniej w ogole, wczoraj dopiero zaczelam sie tym denerwowac.

Gość gość
No to zrób test skoro nie robiłaś .

Gość gość
Obawiasz się, że to ciąża? Potrzebujesz rozmowy? www.netporadnia.pl

Gość kotkanagoracymdachu
Czyli waszym zdaniem nie jest mozliwe,zeby to byla ciaza,nawet jesli wkladal mi mokre od preejakuratu palce gleboko do pochwy? To poczekam spokojnie,nie bede sie z testem wyglupiac.

Gość gość
No jeżeli na palcach był płyn, a palce znalazły się w pochwie to ciąża jest możliwa. Okres może się przesunąć przez pogodę, stres etc

Gość gość
Przez pogodę, puknij sie w leb takie glupoty pisać

Gość gość
To nie są głupoty, na różnych forach są informacje ze przez pogodę cykl może się zaburzyć, proszę się samemu puknąć i najlepiej dwa razy.

Gość kotkanagoracymdachu
Dzięki wszystkim za odpowiedzi!juz po strachu;)

Gość gość
O5.29 tak jasne latem przez upaly a zima pewnie przez mrozy

Gość gość
Jak nie wspolzylas a petting to nie wspolzycie?wszystkie teraz dziewice- a do ust przyjmuja i paluchy w dziure daja sobie pchac :( bez slubu po pijaku :( Zreszta jak napisalas ze wkladal ci gleboko to juz nie masz przeciez blony i r*******a tam pewnie jestes ze i cala reka wejdzie :( szony xxi wieku :( zycze ci zebys byla w tej ciazy.

Gość kotkanagoracymdachu
Hihihi- gościu z 15 godziny-niezła prowokacja. Ubawiłam się :) :) :)

Gość gość
15 ,29 taka glupia jesteś ze palcowke uważasz za wspolzycie to czy autorka ma, czy nie ma blony to jej sprawa, pilnoj swojej i trzymaj do ślubu tlumoku.

Gość gość
A co za roznica czy facet wklada do dziury penisa czy palce ktorych ****** dotyk sa identyczne do posuwania członkiem? Dla mnie to sex ktory prowadzi do orgazmu kobiety tylko nie daje mozliwisci zaplodnienia co jest grzechem. Kobiety sa powołane do rodzenia w bólach jak najwiekszej liczby potomstwa.

Gość gość
Jak dla ciebie palce to to samo co penis to wspolczuje ci ze jestes tak glupia, pilnuj swojej c**y i blony ograniczony umyslowo moherze