Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wyksztalcona kobieta nie zwiaze sie z mniej wyksztalconym?

Polecane posty

Gość gość

gdy roznica jest znaczna tzn ona po dobrych studiach typu medycyna, prawo lub jakis doktorat a on zwykly robotnik budowlany czy magazynier?

Gość gość
Bo magazynier to nie jest facet "mniej" wykształcony tylko po prostu NIEwykształcony. Do pięt jej intelektualnie nie będzie dorastał.

Gość gość
Bo żadna normalna kobieta nie chce takiego robola nieudacznika

Gość gość
Ja chciałam ale ON NIE CHCIAŁ MNIE.

Gość gość
gość dziś - jakie masz wyszktalcenie/zawod a jaki on?

Gość gość
ja bym sie zwiazala, gdyby byl typowo nietolerancyjny, ze kobieta musi to i tamto...

Gość gość
ok wiec ludzie dobieraja sie wedlug scisle okreslonych kryteriow wiec gdzie tu ta niby milosc?

A to różnica? Często ci wyksztalceni to życiowe d**y lub chamy. Mysle ze wyksztalcenie nie ma jakiegoś wpływu na związek. Ważny jetmst charakter bo nie będziesz z chamem i idiotą nawet po Oxfordzie:)

Gość gość
*nie byl

Gość gość
a dlaczego miał cię chcieć?

Gość gość
gość dziś - wyższe, dobry, "wolny" zawód a on zawodówkę.

Gość gość
Kobieta po prostu zanudzi sie przy niedorozwoju i skończ temat . Facet po zawodówce to tylko mówi . Eeee. Ooo hooj . Koorwa tego łeeee beeeee noooo ejkjjj ejjjjjj . Pa jaki model k******************a ja piertole ale szajs .

Gość gość
Bo gatunków nie powinno się mieszać. Robol z robolem. Wykształcona z wykształconym.

Gość gość
gość dziś -myslisz ze kazdy jest taki? jakie masz wyksztalcenie/zawod?

Gość gość
18:07 myslę że kobieta wykształcona się ceni, poza tym jak się dogadać z kimś mniej inteligentnym? Toż to przepaść intelektualna. Nie do życia. Wiem, bo kiedyś dałam szansę takiemu chłopakowi, dobry człowiek ale nie mieliśmy o czym rozmawiać. Sama jestem na 6 roku lekarskiego.

Gość gość
odp. dlatego ze wysztalcony facet nie zwiaze sie z niewyksztalcona kobieta

Kurde to mi nie wychodzilo w związkach bo z gorszym gatunkiem sie wiazalem:) Dobra cwaniaczki po studiach;) wiecie ile dobry specjalista/fachowiec bez studiów po zawce potrafi zarobić?;) Większość to leniwe chamy ale 1/4 tych "roboli" zarabia lepiej od was. Argumenty? Ile płacisz za dobrego mechanika, hydraulika czy elektryka? Licz ze takich jak ty czy ja ma z 10 w tygodniu

Gość gość
To działa w obie strony, dlatego piszę że gatunków nie można mieszać, nic dobrego z tego nie będzie.

Inteligencja a wyksztalcenie to dwie różne rzeczy:) nawet debil może skończyć studia na sile z dobrym wynikiem (ja) i wielu roboli, sklepowych, kasjerek są inteligentymi ludzmi. Definicje słowa inteligencja znajdźcie w słowniku. Mysle sobie teraz... Nie lepiej ogarnac na odpieprz 8h na budowie i miec wszystko gdzies...

Upierajcie sie przy swoim. Ja mam inne zdanie i milosc nie zalezy od wykształcenia a od charakteru a charakter odzwierciedla intelekt, naturę, przysposobienie, emocje, uczucia mnóstwo rzeczy a wyksztalcenie... No sorki ale poziom szkolnictwa wyższego w Polsce jest żenujący:) każdy jest w stanie zdać studia. Z reszta wyksztalcenie, praca... Ważne ze człowiek robi w zyciu to co lubi:) chcialabys/chcialbys po studiach pracować gdzie ci sie nie podoba? Nikt by nie chcial. Ta 1/5 zycia które spędzamy w pracy musi dawać przyjemność.

Gość gość
gość dziś [18:18- a o czym chcialabys gadac z facetam?

Gość gość
Nieodpowiedzialny, widać że Cię to bardzo dotknęło, kompleksy? :D

18:18 albo z toba albo z nim cos nie tak. Ty oceniasz przez pryzmat jednego:) Może po prostu byl idiotą? Myślę przez was czy nie zostac robolem. Poważnie.

Nie. O ocenie bez argumentu. Mam bo skończyłem studia na sile a nie jestem geniuszem i widzę jak sie wywyższacie jako wielce wykształceni. Rusza mnie ocena ludzi po ogóle.

Gość gość
To widać. Sto postów pod rząd. Ocenianie jest w naszej naturze. Piszę tu o osobach wykształconych a nie co ledwo skończyła jakieś tam studia bo to nie jest w żaden sposób równoważne. Więc wtedy jak najbardziej związek kobieta po studiach i mężczyzna po zawodówce może trwać ale tu nie ma większej różnicy.

Multiposty świadczą ze duzo mysle nawet po napisaniu: Daj mi argument... Jesli oceniasz argumentuj jak wyksztal.. Ptu inteligentna osoba:) A i co ma wspólnego wyksztalcenie z charakterem tej osoby? Tyle ze większość z roboli po zawce to leniwce żyjące impreza bez planu na przyszłość ale zawodówka jak nazwa wskazuje uczy zawodu-lepiej niż technikum.

Gość gość
Bo jeśli kogoś szczytem ambicji jest do końca życia wymieniać uszczelki to jest tylko robolem, którego nie stać na nic więcej. Inteligentna osoba potrafi się lepiej ustawić w życiu, więcej znaczyć w świecie. Tak po porostu. Robole też muszą żyć, bo ktoś musi pracować fizycznie ale niech nie burzą się że kobieta inteligentna i wykształcona nie chce wiązać z nim swojej przyszłości.

Gość gość
a ty jestes taka pani ą .ę, niezbyt to dobrze o tobie swiadczy skoro nazywasz ich"robole" to mozna porownwac jakby na dzieci mowic "bachory"

Gość gość
Mam pisać robotnicy fizyczni? To tylko forum, piszę w skrócie. Nie czepiaj się. Robol to robol. Wykształciuch to wykształciuch.