Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wyksztalcona kobieta nie zwiaze sie z mniej wyksztalconym?

Polecane posty

Gość gość
No nie każdy ma, z tym że ludzie z doktorem też mówią gwarą

Gość gość
Do tych, którzy uważają, że studia może skończyć nawet gamoń: Jeśli tak, to co powiedzieć o ludziach, którzy nie mają zdolności skończyć wyższej uczelni. Zatem są to gamonie do potęgi.:D

Gość gość
Im ktoś jest zdolniejszy i bardziej utalentowany, tym jest mądrzejszy i inteligentniejszy.

Gość gość
ja bym nie mogła być z żadną babą bo mi działają na nerwy ,uczulenie mam i na mądralińskie i na prymitywne prostaczki,wredne to było i będzie

Gość gość
otwarłem se topik patrze a tu : "gość dziś Bez urazy, ale nigdy nie mogłabym być z facetem, który mówi "otwarłem"." xxx se myśle "ale jaja" i myslałem ze zrobie siku to poszłem do klopa

Gość gość
"ja bym nie mogła być z żadną babą bo mi działają na nerwy ,uczulenie mam" xxx a ile kosztuje taka uczelnia?

Gość gość
ale jedno czego sie nauczyłem w tym klopie to że śmiech jest silniejszy niż zawór w SIUSIaKU hehe

Gość gość
i bardzo dobrze ,uczulenie to alergia, nie uczelnia,ale nauczyć się tego można przez doświadczenie

Gość gość
a tak serio to mam taki pomysł zeby zamiast dyplomu mgr dawali wam śluby . jak sie tam obronita to mąż z przydziału profesory wam wybierom biolodzy zbadajom dna psycholodzy zajmnom sie tymi gigantycznymi mózgami socjologi sprawdzom na co tam zapotrzebowanie bedzie za 20 lat i wam dobierom męża żebyśta poroniły jakowegoś geniusza podobnego do was

Gość gość
uczuleniasie można nauczyc? ja prtl na jakim kierunku?

Gość gość
flaki w umyśle bez czystego serca i prostoty sa g****o warte dlatego mam uczulenie na babole bo ona szanują za coś ,oceniają gderają zazdroszczą zatruwają życie

Gość gość
no i wtedy bedom sie mnożyć ludzie inteligentne specjalisty dzieciaki bedom wyskakiwac z peeesdy i instruowac pielegniarki czym ujepac pempowine. co prawda nie wiadomo kto bedzie zapiertalał na wasze szkoły biblioteki komputery darmnowe przejazdy wymiany wycieczki akademiki planetaria pensje dla wykładowców odczynniki chemiczne do doswiadczeń a potem na wasze pensje ale c***j tam

Gość gość
można,kierunek : życie w otoczeniu wrednych suczy ale ja nie mam fiuta tylko ładną twarz,dla ciebie mogłyby być milusie jakbyś miał im coś dać

Gość gość
ładna kobieta z zawodem dobrym wie ze moze miec zamiast biednego przystojnego robola, bogatego przystojnego lekarza proste.

Gość gość
tak. to bardzo proste. ciekawe po c***j o tym ucza na studiach na co najmniej 4 kierunkach

Gość gość
no i niech bierze jakiego chce,mnie interesuje uczucie a nie kasiora ,dlatego olewałam bogatych przystojniaczków bo mnie nie ruszali w środku,poza tym piękna może mieć każdego o ile ma coś w łepetynie ,niekoniecznie wykształcenie

Gość gość
"dla ciebie mogłyby być milusie jakbys miał im co dać" xxx a co ja koorfa jestem? świety mikołaj?

Gość gość
od wykształconej lski nie oczekuje zeby była dla mnie miła tylko zeby kooorfa spłaciła dług wobec społeczeństwa i wykorzystywała wiedze dla jego pozytku

Gość gość
byłbyś święty mikołaj jakbyś chciał czegoś od nich :) ja na szczęście nie mam takich chcic

Gość gość
niech spłacają długi niewolnicy systemowi ,mnie to nie dotyczy już

Gość gość
mogłabyś sie nie zajmowac prognozowaniem moich zachowań? masz chyba za mało danych

Gość gość
nie gadam z babolami,wyrażam swoje niezależne opinie ,a ty nie stękaj ,bóle babskich jednostek w ogóle już mnie nie interesują

Gość gość
ja czasami gadamz babolami. pochwale rozmiar opór stawiany przy wydłubywaniu kształt o ile przypomina jakąs figure geometryczna

Gość gość
Ja mam swa kierunki skończone-jeden w Polsce,drugi w Anglii a teraz robię podyplomówkę i mam dobra pracę a moi dotychczasowi faceci to -elektryk,ochroniarz i stolarz.W takich się po prostu zakochiwałam bo ja jakoś noe potrafię kalkulować bez serca,że teraz to będzie np.pan doktor czy adwokat.Ludzie potrafia być bardzo wartościowi na wszystkich stopniach wykształcenia a mnie zawsze bardziej "pociaga" jak mężczyzna jest pracowity,potrafi wszystko naprawić,ogarnać,jest męski a nie p*****lkeaty gryzipiórek.

Gość gość
czasem -bardzo rzadko-położe któregos koło mnie na poduszce i sobie tak lezymy razem:)

Gość gość
Pi.rdołowaty

Gość gość
wszystko jest oparte na chcicy ,a chcic jest kilka rodzajów

Gość gość
"pociąga mnie" to było dobre:D trafiła sie jedna cwana w tabunie kapłanek wiedzy. córa ateny nike wychowana przez hermesa:D

Gość gość
mnie pociąga seksualna energia samca ,guzik mnie obchodzi co potrafi naprawić

Gość gość
"wszystko jest oparte na chcicy" to nie do końca prawda . psychologia materialistyczna zapomina o tym że wszystko musi miec jakies materialne podstawy. i tak np studentka rooochana od tyłu musi sie oprzec chociaż na jakimś innym koootasie