Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wyksztalcona kobieta nie zwiaze sie z mniej wyksztalconym?

Polecane posty

Gość gość
a szczerze to jak mnie pociąga seksualna to nawet mnie nie obchodzi co on ma do powiedzenia

Gość gość
materialna podstawa to posiadanie ciała ,a reszta to chcice różnego rodzaju

Gość gość
i juz na tym etapie pojawiaja sie dylematy. bo im wiekszy koootas ja dyma od tyłu na tym wiekszym koootasie musi sie oprzec. częśc opiera sie na mniejszych a rooochaja ją wieksze ale to odbiera przyjemnośc z seksu bo trzeba dbac o równowage i tak sie piertolła przez 4 - 5 lat a na koniec i tak muszą zrobic laske wykładowcom albo pracodawcom

Gość gość
nie wiem. siła rzeczy nie interesuja mnie twoje chcice bo mam swoje. mogłabys se darowac informowanie mnie o swoich bo mnie to gooofno obchodzi akurat

Gość gość
nic ci nie powiedziałam o moich chcicach ,

Gość gość
poza tym nie rozmawiam z tobą,dlaczego myślisz że kieruje to do ciebie pępku świata, wasza główna cecha ja ja ja

Gość gość
tak na poważnie to wpadłem tu sie pośmiac ze studentek i absolwentek jak ich nie ma to ja spadam

Gość gość
jak będe chciał z toba porozmawiac to na pewno nie na forum:)

Gość gość
forum służy do wyrażania opinii ogółowi ,jednostki sa tu nie ważne

Gość gość
forum będzie mi służyć do tego na co mam ochote np do wystrzeliwania rakiet miedzykontynentalnych

Gość gość
jesteś facetem? bo się pieklisz jak babeczka i już nie wiem

Gość gość
a ty jesteś z milicji z ze spisu ludności?

Gość gość
hehe normalnie jak baba :) czyli co? jakas studentka dała ci popalić i masz focha

Gość gość
tak masz racje:( gratuluje przenikliwości.

Gość gość
przejdzie ci,już na wiosnę

Gość gość
dzieki. ile płace?

Gość gość
jestem nocnym pogotowiem ,także darmo było

Gość gość
nic nie ma za darmo.

Gość gość
zależy na jaką świadomość trafisz ,i w co bawi się dana świadomość,ide pospać :/

Gość gość
nie wiem w co sie bawi twoja świadomość ale następna zabawa będzie polegała na łapaniu w locie twojej świadomości gałki ocznej.

Gość gość
ja mam otwarte trzecie oko:) nie ma tak łatwo

Gość gość
Poniewaz kobieta wiaze sie z mezczyzna dla korzysci a nie z milosci jak mezczyzni. Dlatego conajmniej 1/3 kobiet po studiach zostanie sama.

Gość gość
gość dziś - przeczytaj dobrze temat. Tu chodzi o relacje "wykształconej" i "robola" dlatego po stronie kobiety trudno tu doszukiwać się jakichś materialnych, wymiernych korzyści.

Gość gość
wykształcona i robol to nie są okreslenia na stan majatkowy ani nawet na status społeczny. w dodatku "robol" to dosyć pejoratywne okręslenie człowieka który para się praca fizyczną. znam wiele kierunków studiów w trakcie i po których ludzie pracują fizycznie. samo pojęcie pracy jest nierozerwalnie zwiazane z fizycznoscią fizyką i ruchem.

Gość gość
mało tego myslenie też jest procesem polegajacym na ruchu. zuzywa mnóstwo energii może prowadzic do uszkodzeń mózgu psychiki do paranoii a nawet do zgonu. nie wiem skąd w absolwentach taka pogarda do "roboli" szczególnie ze wiekszosc z nich tyra fizycznie na opłacenie czesnego a częśc roboli zarab8ia duzo wiecej od nich. istnieja całe branże i małe firmy w których własciciele pracuja głównie fizycznie nie maja zadnych studiów a znajomosć fachu wyniesli z domu z doświadczenia albo po prostu mieli łeb na karku i coś wykombinowali.

Gość gość
a ty kooorfo co robisz? siedzisz napiertalasz w trakcie wykładów esy kooorfisz sie imprezujesz za kase starych a na koniec idziesz całowac po doopach jakis zagraniczny kapitał w pracy i po pracy obrzucajac rofdaków epitetami typu robole polaczki etc. kim ty kooorfa jesteś zeby sie tak zachowywac i liczyc na to ze ktos ci w końcu nie rospiertoli mordy? szczególnie ze masz do czynienia z prymitywami

Gość gość
przez takich gnojkow jak ty normalny uczciwy człowiek chcacy zarobic na rodzine musi sie zatyrac na smierć albo zajac koorfa czymś nielegalnym. bo cwaniaczki z korpo wyznaczyli dla was role kozłów ofiarnych w razie jakichś zamieszek na ogólnym tle niesprawiedliwości społecznej. łykniesz te pare tysi utopisz w imagu czyli zwrócisz w zasadzie koszty swojego zatrudnienia natyrasz sie za dziesięciu dla utszymania stanowiska w korpo wyścigu szczurów i czym ty koorfa świecisz? gołą doopą kooorfaa? weź sie skończ błaxnic prowokatorze nakrecjacy kabze macheromn od edukacji. po studdiach jest jedno wielkie gooofno.

Gość gość
gość dziś - czytaj temat ze zrozumieniem bo słowo "robol" nie dotyczy tylko pracy jaką ktoś wykonuje. Tutaj poruszono o wiele szerszy temat relacji damsko-męskich i tego, że się to nie układa po prostu. Nie chodzi o pracę fizyczną jako taką.

Gość gość
weź spiertalaj bo ci zajepe kopa w toge kitel mundur czy koorfa co tam za szmaty nosisz. zamknij ryj jak do mnie mówisz ewentualnie zaczynaj od "prossze pana"

Gość gość
gość dziś - nic dodać nic ująć. Facet wstał z łóżka i pokazał swoje prawdziwe oblicze. Żal mi Cię sfrustrowany życiem gościu :P