Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez uważacie że 500 zł na jedno dziecko to za mało?

Polecane posty

Gość gość
A ktoś Ci każe poniżać sie tyrką za najniższą krajową?

Gość gość
do gość dziś - to daj idiotko namiary na dobrą pracę, pracuję za tyle bo w mojej okolicy tak płacą, a nigdzie z powodów rodzinnych nie mogę wyjechać. Tak samo ja ci mogę powiedzieć, na cholerę rodzisz dzieci jak ciebie nie stać

Gość gość
Do autorki. To 500 zł to finansowa pomoc, a nie wyrzeczenie cię w utrzymaniu dziecka. Temat gownoburza.

Gość gość
a myślicie że o co mi chodziło idiotki jak nie o g****oburzę :-) za to ile mam odpowiedzi lochy wy nigdy nie wyskrobałyście nic co by przyniosło taki efekt hehe

Gość gość
no podjudzać je a one jaj lemingi łyk, łyk ,łyk masakra zamiast odpisywać aferzyście Tak masz rację No pewnie , W całości się z tobą zgadzam . To nie odpisują , łykają i dalej swoje wywody na temat czy kij pasuję do marchewki czy nie :-D Nie ma drugiego takiego forum gdzie było by tyle debili i idiotów co tu można wyłapać PEREŁKI :-)

Gość gość
Rząd zadłużył się na kolejne 20 miliardów. Prawda jest taka, że 500+ jest z kredytu. Będą spłacały to wasze dzieci.

Gość gość
Up

Gość gość
Oczywiście, ze 500 zł to mało. Gdyby rząd dopłacał całość za utrzymanie dzieci to faktycznie mozna by było się starać, do tego 2 pensje i życie jak w Madrycie.

Gość gość
Oczywiście, że 500 zł na jedno dziecko to za mało, ale własnie w tym celu się pracuje, żeby co najmniej drugie tyle dołożyć i móc je utrzymać na dobrym poziomie.

Gość gość
do 21:03 co za roszczeniowe bydle. tylko dej i dej - namiary na prace, najlepiej jeszcze mieszkanie, albo i kamienice przy Noakowskiego. Jesteś dorosła.