Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci podają się za kobiety i piszą na forach?

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu zaglądam na tutejsze forum. Czytając zadawane pytania czy wchodząc na zaproponowane tematy dochodzę do wniosku że w dzisiejszych czasach mamy upośledzone społeczeństwo a większość z tego społeczeństwa to mężczyźni. Podając się za kobiety pytają o sex o intymne strony życia i jako kobiety sami sobie odpowiadają lub opisują historie z pod znaku onanizmu, i innych zboczeń, których według mnie chcieliby przeżyć. Sex zawsze kręcił człowieka ale panowie trochę godności.

Gość gość
To debile walący gruchę czytając odpowiedzi innych :o🖐️

Gość gość
Jeśli faceci grają rolę kobiet to nasze społeczeństwo schodzi na psy. Szkoda tylko prawdziwych kobiet bo w rzeczywistości za kilkadziesiąt lat będą bardzo samotne.

Gość gość
Prawdziwe kobiety nie zaglądają na to forum a jeśli nawet zajrzą to prędko się zorientują że nie ma tu z kim i o czym pisać.

Gość gość
jeśli Masz rację to jestem kobietą z papieru w takim razie. .haha.Nie, musze ciebie zmartwić jestem prawdziwa z krwi i kości i też czytam i piszę czasem z nudów czasem dla przyjemności. Ale najczęściej dlatego że czuję jakieś dziwne przyciąganie z tego forum.

Gość gość
Mnie najbardziej bawią tematy, w których pisze jedna i ta sama osoba, raz podając się za kobietę, a raz - za mężczyznę, ba, prowadząc sama ze sobą "dialog", w celu nabicia komentarzy pod danym tematem. Te osoby posługują się, bardzo często, takim samym słownictwem, interpunkcją, błędami, a to powoduje, że można ich rozszyfrować bez problemu. Wystarczy dobrze się przyjrzeć lub wczytać. Często okazuje się, że piszą to te same osoby z różnych zalogowanych kont lub, przeciwnie, ci, którzy zdążyli się już wylogować. Myślę, że tutaj, tak naprawdę, nie ma zbyt wielu osób. Fakt, forum jest ogólnodostępne, przejrzyste, niezbyt wymagające, więc to może przyciągać, ale coś mi mówi, że nie ma tutaj setek lub tysięcy użytkowników. Tak może było lata temu, ale teraz, to nie wiem. Tematy wyrastają, jak grzyby po deszczu, ale one są wynikiem ciągle tych samych osób, tak mi się wydaje. Nie mam tu na myśli spamerów, którzy dodawają tematy, jak z karabinu, ale ogół tutaj piszących. Tak, czy siak - lubię tutaj przebywać, hehehe.

Gość gość
Bardzo trafna diagnoza przedmówcy. Fora mają coś co przyciąga człowieka nawet tego co je tylko czyta. Bardziej mi chodzi i to by w sposób rzetelny mogły funkcjonować.

Gość 8 Widmo 8
Podaje sie za dziewoje bo taki mam fetysz a wam nic do tego szanowna gawiedzi. :-)

Gość gość
Kafeteria nie będzie rzetelnie funkcjonować bo jej właściciele nie są tym zainteresowani. Chcecie mieć "rzetelne" forum z samymi prawdziwymi wypowiedziami, to sami sobie stwórzcie takie miejsce w internecie, moderujcie je i dbajcie o poziom dyskusji :P