Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola_11

księgowość dla firmy

Polecane posty

Gość jola_11

Witjacie. Prowadzę średniej wilekości przedsiębiorstwo. Do tej pory sama zajmowałam się księgowością ale chyba już czas powierzyć to zasadanie komuś innemu by móc zająć się pozyskiwaniem klientów i kontaktem z nimi już w pełnym wymiarze czasu. Możecie polecic kogoś sprawdzonego na terenie woj śląskiego ?

Gość olamolla
ja nadal korzystam z darmowych programów dostępnych w sieci i jak na razie wszystko idzie bardzo sprawnie. Pewnie zrobię tak jak Ty jak firma się rozrośnie to wtedy pomyślę o jakiejś księgowej.

Gość aabuenaa
a ja mam opory przed samodzielnym rozliczaniem się, już kiedys próbowałam ale popełniłam kilka błędów, musiałam potem składać korekty i więcej stresu mnie to kosztowało niż to warte. Teraz wspólpracuję z biurem doradztwa podatkowego Kasprzyk i Niziołek z Gliwic i w końcu mogę spać spokojnie :)

Gość defiss
Zgadzam się z koleżanką wyżej co do tej firmy. Moją księowość prowadzą już od dobrych 5 lat. Mają ponad 20 lat doświadczenia w branży i ogromną wiedzę na temat podatków i dodatkowo kadr ( zatrudniają specjalistę do spraw personalnych ).

Gość jola_11
Dziękuje Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi :) Namiar zapisałam i na pewno skorzystam w najbliższym czasie, mam nadzieję, że uda się już od maja :) Jak widze, że firma istnieje na rynku już od 20 lat to to od razu budzi we mnie duże zaufanie do takiego miejsca.

Gość artus_1
Wiadomo, że jak masz możliwość podjęcia współ[pracy z firmą, która istnieje na rynku przez 20 lat i konkuruje z nią inna firma, która istnieje powiedzmy rok czy dwa to wybór jest prosty :) Fajnie, że udało się wszystko pozałatwiać :) Mój ojciec z nimi współpracował jak jeszcze prowadził firmę, teraz jest już na emeryturze więc korzysta ewentualnie z pomocy przy rozliczaniu PIT-ów :)

Gość karollaa71
Ja kończyłam u nich kurs księgowości i faktycznie potwierdzam, że mają ogromną wiedzę i doświadczenie. Bardzo uprzejmi ludzie, mają świetny kontakt z klientami. Ja sama będę pracować w tym zawodzie i mam nadzieje, że też po tylku latach będę reprezentować taki poziom wiedzy :)

Gość Helenahanka3322
W biurze w którym pracuję księgowością zajmuje się firma https://www.tmf-group.com/pl-pl/services/companies/ TMF Group jest wyjątkowa, ponieważ w odróżnieniu od innych usługodawców we wszystkich lokalizacjach posiadją własnych, miejscowych specjalistów, znających i rozumiejących lokalny rynek oraz lokalne procesy, problemy, walutę i język. Oznacza to, że klienci mogą współpracować z jednym dostawcą na całym świecie, zapewniającym wysokie standardy usług, spójność i zgodność ze standardem bezpieczeństwa informacji ISO27001. Pomaga to ograniczać i rozwiązywać problemy szybko i z zachowaniem zgodności z przepisami. TMF Group obsługuje ponad 36.500 klientów korporacyjnych na całym świecie, od nowo powstałych przedsiębiorstw po ponad 40% firm z listy Fortune 500. Jeśli jesteś zainteresowany ich usługami, lub masz jakieś pytania, wypełnij nasz formularz „Złóż pytanie”, a oni skontaktują się z Tobą jak najszybciej.

Gość marzennka789
Jeżeli szukasz dobrego księgowego to polecam M&M Księgi Rachunkowe - http://www.ksiegi-rachunkowe.com/ To profesjonalni księgowi którzy poprowadzą Twoją księgowość.