Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona co nie rozumie

Dlaczego mężczyźni nie chcą rezygnować z seksu?

Polecane posty

Gość żona co nie rozumie

Powinno wam wystarczyć że macie ładną kochającą żonę i zdrowe dziecko. A po co do tego wszystkiego jeszcze seks? przecież jego uprawia się żeby zajść w ciążę, a skoro dziecko już jest, to seks nie jest już do niczego potrzebny :(

Gość gość
Seks i życie w rodzinie to jedność, bez seksu nie ma rodziny rozpada się :D

Gość gość
https://wp.tv/i,choroba-wdowia-brak-seksu-szkodzi-,mid,2015574,cid,5050,klip.html?_ticrsn=3&ticaid=61ad9f

Gość omgojojoj
Dlaczego kobiety nie chcą rezygnować z jedzenia? Dlaczego kobiety nie chcą rezygnować z zakupów?

Gość gość
Klasyka, kobieta ma już dziecko, męża można już odstawić a później, łojezu nie kochałam się z nim dwa lata i mnie zdradzał.. ło jezu, on mnie zdradzał...

Gość gość
Spokojnie. Powiedz mu że może robić sobie co chce i z kim chce, a Ty zawsze będziesz czekać na niego z obiadkiem, zrobisz pranie, poprasujesz. Mąż będzie bardzo zadowolony i już nie będzie Cię do niczego namawiał

Gość gość
Skoro Ci nie zależy na seksie z Nim, no to CO DO CHOLERY TRACISZ jeśli On seksi się z Inną? Jeśli Cię nie interesuje wędkowanie, albo kibicowanie, to chyba nie tak bardzo rozpaczasz, że akurat Jego to interesuje? Jeśli seks jest dla Ciebie NICZYM, to dlaczego Jemu nie pozwalasz bez angażowania Ciebie?

Gość gość
Bo TAK! Kobieto

Gość gość123543
Nie emocjonujcie się tak, przecież to prowo...

Gość gość
"A powiesz to mezowi przed slubem?" x A facet powie przed ślubem, że potrzebuje jej przede wszystkim do *******a? A bez tego to będzie miał ją w d***e.

Gość gość
Ja teź tak uważam . A od czego sa bliźniaki . Nie wiecie ? Od dwóch wytrysków .

Gość gość
No tak . Taka prawda .

Gość gość
Pierwsze słyszę, żeby kobieta tak podchodziła do seksu. To zazwyczaj kobiecie w związku bardziej potrzebny jest seks jako forma zbliżenia i bycia z partnerem. To z moich obserwacji, ale również wystarczy wziąć pierwszy z brzegu magazyn kobiecy. Przynajmniej jest jeden temat o seksie w związku. To też o czymś świadczy.

Gość gość
wbrew pozorom jest bardzo wiele aseksualnych kobiet, które robią to tylko dla określonej w planach prokreacji a potem próbują tworzyć związek w oparciu o inne relacje ale całkowicie bez seksu, który ich nie interesuje a nawet brzydzi. Jeśli trafią na faceta o bardzo niskim temperamencie to może się to udać. Jeśli nie to facet może nie wytrzymać i albo zdradzać albo chodzić do prostytutek w akcie desperacji albo odejść i szukać innej.

Gość gość
Ja to bym chciała faceta który nie potrafi wytrzymać bez seksu dnia. Nie mam problemów z wagą- nie jestem ani chudzielcem ani nie mam tłuszczu/podobno wyglądam apetycznie. Robię codziennie przysiady, ćwiczę i zdrowo jem. Ubrania mam modne i markowe. Czytam, umiem porozmawiać na wiele tematów. Faceci często się za mną oglądają-obcy faceci niestety. Mój mąż seksu potrzebuje z 1 góra 2 w mc. Bida z nędzą :/ w dodatku wszystko jest takie przewidywalne... ile ja mam ładnej bielizny, wspólna kąpiel, kolacja, wyjście gdzieś a kończy się na tym ze się nawali i idzie spać. Tragedia. Mam wrażenie ze to jałmużna ten nasz seks z jego strony. To żenujące.... często się zastanawiam nad poznaniem kogoś jedynie do seksu-przystojny, dobry w łóżku i żeby w sumie było to coś. Żadne tam związki, motylki w brzuchu i randki. Wolałbym spotkać się w konkretnym celu-patrzymy się na siebie i do dzieła. Ehhh marzenia

Gość chińczykTani
Czemu kobiety nie chcą zrezygnować z: modnych ciuszków, przecież wystarczyłoby zakupić hurtem na wagę tonę mundurków w jednym kolorze z chińską zniżką. z jedzenia w restauracjach, przecież wystarczy żarcie na tony w jednorazówkach, czy tam puszkach, wszystko taniej..... Bez obrusów... Po co firany w oknach i kolorowe ściany? Normalnie odpada 90% problemów z 90% dziedzin z kobiecych gazet.... wraz z ich dziennikarkami...... Mam wrażenie, że zamiast TAKiej KOBIETy większość wolałoby kucharkę, nianię, pokojówkę, praczkę, indywidualnie wychodzi drogo, taniej wychodzi: restauracja, przedszkole, pralnia. A w ogóle ostatnio nawet seks nie jest potrzebny do zapłodnienia, w cenie droższego wesela można wynająć surogatkę [choć prawnie w nie każdym eurostanie] do inseminacji, nie ma problemów później z rozdwodem i alimentami. Choć lepiej, by prawnie surogatka miała inne DNA, nie była matką biologiczną, więc można kupić JAJO osobno. Ale z tym różnie bywa w różnych eurostanach. No i wtedy w takim układzie to można mieć wymagania od masażystek..... A nie starą zrzędliwa żonę na utrzymaniu.... A dziecko można wychowywać wraz z kolegą, i nie trzeba być gejem by razem iść do tego samego salonu masażu.