Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiedzieliscie ze srednie IQ polaka wynosi 99 Masakra

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 126 a nie uwazam sie za kogos wyjatkowo kumatego ale 99?? Jakie debile musza chodzic obok nas

Gość gość
Bo to ja zanizam srednia IQ polakow mam chyba ze 20-25 Bardzo przepraszam

Gość gość
Ja mam 140 i jem kupę. Pozdrawiam 🖐️

Gość gość
15.43 to co robisz nie ma związku z inteligencją a deficytem mądrości i zwyczajnego rozsądku.

Gość gość
15:45 po części się zgadzam z tym co piszesz. Jestem po prostu znudzony, zmanierowany i chyba sperwerciały.

Gość gość
150 here i lubię wysysać krew z tamponów mojej kobiety 🖐️

Gość gość
Ja mam 189 (piąty wynik w Polsce) i jestem adult baby. Któraś chętna zmienić mi pampersa?

Gość gość
Chociaż z drugiej strony... im czarniej tym głupiej i to by się zgadzało. :D

Gość gość
Samodzielny pomiar ogólnodostępnymi w internecie testami jest bezwartościowy. Rzeczywisty iloraz określa psycholog. Żaden samozwańczy spec nie ma do tego kompetencji.

Gość gość
a gdzie to sprawdzalas ze masz 126

Gość gość
Tylko u specjalisty.

Gość gość
Przecież większość psychologów jest co najwyżej średnio inteligentna. O jakie kompetencje zatem chodzi?

Gość witaminy bierzcie
statystyczny polak ma IQ 80, czyli tyle co statystyczny bambus prosto z afryki

Gość gość
Czarni z afryki nie mają 80 tylko około 60

Gość gość
60 to ma 3 latek chyba

Gość gość
To sobie poczytaj o IQ murzynów, zanim zaczniesz pisać bzdety, że IQ czarnych z afryki wynosi 80

Gość Nieodpowiedzialny
Iloraz inteligencji jest tak zrobiony ze 100 jest SREDNIA. Rzadko zdarza się ze ktos ma 125+. Testy z neta nie maja nic wspólnego z rzeczywistością a 160 IQ nawet einstein nie miał:) Nie pozerujcie a poczytajcie geniusze;) https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Test_inteligencji

Gość gość
60 to jest wynik charakterystyczny dla osoby upośledzonej...

Gość gość
60 to jest wynik charakterystyczny dla osoby upośledzonej. xxxx W naszej kulturze tak, ale wyniki same potwierdziły, ile wynosi IQ czarnych. Z tego wychodzi, że każdy murzyn to upośledzeniec, ale tak nie jest, jedynie może w naszej kulturze. A same testy IQ są często podważane i badacze, naukowcy, mają do tych metod sceptyczny stosunek.

Gość gość
Terence Tao IQ 230 Mathematik-Professor Marilyn vos Savant IQ 228 Schriftstellerin Kim Ung Yong IQ 220 Ingenieur Sho Yano IQ 200 ) Mediziner

Gość gość
Przecież większość psychologów jest co najwyżej średnio inteligentna. O jakie kompetencje zatem chodzi? x Zawodowe, egzemplarzu z II = 40.

Racja w 100% czarni są mniej inteligentni od białych a biali od Japończyków. Ale poprawność polityczna i inne bzdury nazwa to rasizmem choc to prawda. Średnie iq jest niższe co znaczy ze maja więcej idiotów choć geniusze czarnoskórzy zdarzają sie mniej więcej tak samo często jak w innych rasach. Z rozwojem ludzkości iq danej populacji sie rozwija. W średniowieczu byliśmy idiotami ale teraz wraz z rozwojem nasze iq rośnie stad roznica rozwój i iq miedzy Europą a afryką.

Gość mam lekko 130
Dajta jakiś test w necie, który nie kończy się zapisem na subskrybcję sms. :classic_cool:

Psycholog nie musi być inteligentny. Tak samo nauczyciel czy kierowca. Psycholog ma wiedzę ktora pozwala sprawdzać inteligencje innych. Ciekawostka: Psycholog nie może zdradzać testów na inteligencję -tajemnica zawodowa. Testy z Internetu nie maja nic wspólnego z rzeczywistością. Taka sama zabawa z testami jak myśleniem lateralnym

Gość gość
"Testy z Internetu nie maja nic wspólnego z rzeczywistością." Mają, i to wszystko, problem jest tylko w tym, że pryszczersi zwęszyli na tym źródło dochodu. :-) Idź do psychologa, a potem porównaj net z karteczkami, które dostałeś od jedynego, prawdziwego. :-)

Gość gość
To prawda. IQ społeczeństwa spada. Wiem nawet dlaczego. To jest wynik trendu i popytu na wszystkich Radków i Sebixow. Kobiety bardzo na nich lecą. Nawet wszktalcone kobiety często marzą o romansie z troglodyta. Niejednokrotnie spotyka się też związek dziewczyny po studiach z technikiem , mechanikiem i gościem od stukania młotkiem, który jest Seba biznesu i ma "wlasnom firmę". Kobiety mylą definicje brawury, zaradności, sprytu z intelektem. Stąd spadek IQ.

Nie maja, nawet te zadania są inne:) Intelektu osoby nie przeanalizuje test z neta a opinia psychologa który określa wiele zmiennych których komputer nie jest w stanie ocenić. No społeczeństwo debileje:/

Gość gość
Psychologa? Bzdura? Ma moj intelekt oceniać jakiś nieudacznik, który bazuje na teoryjkach, na których punkcie akurat ma bakcyla. Dobre sobie. Buwuhahahaha! :D