Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjmują do biedronki na pół etatu?

Polecane posty

Gość gość

Bo potrzebuję sobie dorobić :)

Gość gość
Mnie nie przyjęli bo miałam za małą dyspozycyjność. Bo nie mogłam pracować od 6 rano bo nie mam co z dzieckiem zrobić a przedszkole od 7 dopiero. Ale ja chciałam na cały etat. Pewnie można mieć pół

Gość gość
W ogóle poza sprzątaniem nigdzie nie widziałam pół etatu, Wszędzie chcą na cały i żeby robić za półtora.

Gość gość
Tak

Gość gość
Mozna sie dogadac jak jest normalny kierownik rejonu. Generalnie pracuje sie normalnie po 8h, przez co wolnych dni wychodzi wiecej niz gdyby pracowalo sie po 6h. Przynajmniej tak bylo, kiedy ja pracowalam.

Gość gość
mają tego nasrtane po całym świecie i nie maja szacunku ani do klienta ani do pracowników.

Gość gość
zrozumcie ze jak im sie dacie robićw c***ja to was beda robic w c***ja. niczym nie ryzykuja. jeden sklep w te czy we w te ich nie zabije. moga sobie pozwolic na chamówe

Gość gość
Dla ciebie może mafia, a jednak większość społeczeństwa tam kupuje, bo jest tanio a produkty porównywalnej jakości jak u konkurencji, gdzie jest 2 razy drożej. Ja kupuję tam od dawna i z promocjami nie ma problemów. Jedynie ostatnio mnie oszukała kasjerka bo nabiła mi dwupak pepsi który miał być w promocji. I wzięłam 1x2,na dole miał kod kreskowy i zamiast ten kod zeskanować to nabiła na tej klawiaturze 2 butelki przez co się nie zrabatowała cena. Bo żeby był rabat to trzeba było wziąć dwupak i tak zrobiłam. A ona na kasie nabiła że wzięłam 2 butelki luzem i rabatu nie było. I to jedyne co sobie przypominam. Ale to była pomyłka kasjerki a nie oszustwo sklepu.

Gość gość
a wy se możeta ogladac cwaniaczą inicjatywe w tv pt kryptonim szef:D to koorfa takie wzruszajace...prawie jak płonacy sklep

Gość gość
ta jasne wszystko wina kasjerki. może jakby nie musiała latac z mopem układać towaru i biegac po sklepie na każdy dzwonek sprintem to by sie ne jepła. a tak to może cos potłucze sie jej odpisze od pensji. weź koorfa idź stąd bo jestem wkoorfiony disiaj i jeszcze postanowie sie na ciebie uwziąc a mam takie skłonności paranormalne

Gość gość
widze kooorfa co sie dzieje widze zlewe na klientów kolejki na kilometr bo po co sie starac jak konkurencja padła. ich nie interesuje wizerunek sklepu lokalna społecznośc to czy piertolna na sraczke czy umra z głodu. nie interesejue to nawet kadry kierowniczej rekrutowanej lokalnie. slepy koorfa nie jestem weź ze mnie wała koorfa nie rób bo mnieto wkooorfia

Gość gość
a banda takich zjepów jak ty bedzie stała w tych klejkach bo przeciez kooorfa czasy wężykow za papierem toaletowym nie są takie odległe.

Gość gość
wypiertlac wy kooorfy moteratorskie

Gość gość
c***j mnie obchodzi z kim trzymacie sztame bo wam odpali grosza za reklame. wkorvzyli na moje terytorium i musza albo sie zachowywac namoich warunkach albo mi koorfa bulić

Gość gość
inaczej im sie przestanie opłacac. ja tu koorfa rządze

Gość gość
niestety poszli do kogo innego negocjowac. iich błąd. za błedy sie płaci

Gość gość
ja wam skończe te fuszere. jak skończe to sie ostana tylko najlepsi. a nie banda frajerów z przerostem ambicji.

Gość gość
tkże jakby co nie słac mi jakiegos ciecia w rózowym krawacie z nawijką dla przygłupów. zresztą srednio mi sie chce z wami gadac

Gość gość
jak za stłuczki w sklepie. o incydentach wsadzania dziadków za podjadanie winogron nie wspomne. nie chceta zeby wam żarli winogrona to ich koorfa nie wykładajcie na wierzchu. managery kooorfa

Gość gość
licze. pamiętajcie o tym moterzy

Gość gość
Weź nie mów. Zawsze jak kupuje winogrona najpierw jedno albo dwa próbuje, czy pestki są czy nie ma, czy aby nie za kwaśny. Nie kupuje w ciemno. Mówisz że za to można beknać?

Gość gość
tak. w ten sposób oszczędzaja na chłodzeniu. jak muchy juz wpiertola wingorna to filmują jakiegos kolesie który obrywa zbutwiałe grona i karzą mu płacic za całą kisc. przerz mówiłem że to mafia frajerów. prosperują tylko dzieki innym frajerom