Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, dlaczego testując faceta nie boicie się, że przegniecie i was rzuci?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy testujecie faceta poprzez włażenie mu na łeb nie macie absolutnie umiaru. Już dwie takie w końcu rzuciłem. Wtedy był płacz, przepraszanie i obiecywanie poprawy ale byłem nieugięty, bo nie wierzyłem, że ktoś, kto potrafi kilka lat być egoistyczny się nagle zmieni na zawsze. Dlaczego jesteście takie pewne siebie i nie boicie się, że przegniecie? Nie zdarzyło wam się, że któryś dał sobie z wami spokój i rzucił was?

Gość gość
Znalazłem historie dziewczyn, które opisują jak chłopak był dla nich za dobry i one to wykorzystywały, robiły mu awantury o nic itp i kiedy on je rzucił, to one błagają, żeby wrócił. Dziewczyny zawsze przedstawiają sprawę tak, że wina jest faceta. Jak sobie nie pozwala o cham a jak sobie pozwala to pantofel. Więc rozumiem, że w takich przypadkach to też wina faceta, że pantofel, więc to nie wina dziewczyny, że go źle traktowała i teraz po tym jak ja rzucił to tez jego wina a ona święta?

Gość gość
Bo testuje się dla doświadczenia na przyszłość. . Nigdy nie testuje się faceta, z którym chce się być.

Gość gość
Nigdy nie testowalam swojego faceta. Nawet mi to do głowy nie przyszło. Ale ja jestem prostolinijna i wszelkie gierki i knowania mnie męczą.

Gość gość
no to nalezysz do mniejszosci, pogratulowac