Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość milczenia!

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam z góry za haos w tym poście, ale mam dość! Miałam 17 lat, mama i wszyscy mieli mnie gdzieś, a przeszłości byłam molestowana i prawie zgwałcona, mimo wszystko chciałam żeby ktoś mnie pokochał. Byłam głupia i nie zaprzecze! Zainteresowalam się bdsm i tymi pieprzniętymi ludźmi. Poznałam faceta sporo starszego od siebie, bo moje myślenie schodzili do tego "jest dojrzały, dorosły, nie skrzywdzi mnie", ale skrzywdził! Krzywdzi nadal! Po roku się odezwał! Po roku! Znalazł mnie na fb (oczywiście ma fałszywe konto), pozapraszal trochę ludzi z mojego otoczenia i jak to zobaczyłam to przez godzinę nie mogłam dojść do siebie. Naprawdę nie dolujcie mnie bardziej, chce się wygadać, bo nie chce milczeć, bo wiem, że to wykorzysta. Jak do jutra się nie odczepi to powiem siostrze o wszystkim, ale nie chce tego robić. Boję się, że weźmie mnie za dziwke lub coś w tym stylu. Nie przeżyje tego.

Gość gość
Jesteś kolejnym potwierdzeniem tego, że ludzie gustujący w mocnym bdsm mają jakieś problemy psychiczne.

Gość gość
Coś w tym jest i nie zaprzecze, bardzo szybko uciekłam od tego wszystkiego, bo ci ludzie serio są pieprznięci jednym słowem. Ja nie ukrywam, bardzo długo zbierałam się po tym wszystkim z przeszłości i to też pewnie odbiło się na mnie, ale sobie z tym radzę bardzo dobrze, ale ten człowiek doprowadza mnie na skraj załamania, ale mam już na tyle silną psychikę, że jak będzie trzeba to pójdę na policję i nie zamierzam zwlekać ani nie będę patrzyc na to co powiedzą.

Gość gość
Teraz w życiu bym się na takie coś nie zgodziła.

Gość gość
Ale powiem Ci też, że sporo kobiet z tego "wyrasta" i potem okazuje się, że to były jedynie jakieś zwykłe młodzieńcze fascynacje tymi praktykami i ciekawość, a nie prawdziwe, głęboko ukryte pragnienia.

Gość gość
Nadal jestem młoda. Minął tylko rok. Możliwe, że była to tylko ciekawość, bo skutecznie to we mnie umarło, ale to nie o to chodzi. On nie daje mi żyć. Wrócił- znowu. Nie znał mojego dokładnego miejsca zamieszkania, ale zaczął śledzić mnie przez fb, wie teraz nawet jak mam na nazwisko i ma w znajomych jakieś dzieci z mojego kręgu znajomych! Konto zgłosiłam, napisałam do tych osób, dzisiaj zobaczę co będzie.

Gość gość
Ten koleś zaprosił połowę mojej miejscowości do znajomych. Jestem w tym momencie w rozsypce. Czuję się z tym okropnie, że spotykaliśmy się, ale boję się go bardziej, bo w sumie moja sprawa co mnie i jego łączyło, ale on mi daje mi spokoju. Nie wiem czy pisze do tych ludzi, nie mam pojęcia. Boję się, że pisze.

Gość gość
Teraz będzie cie szantażował, ciąg dalszy bdsm trwa

Gość gość
Jak chcesz to mogę go odczepić skutecznie od ciebie.

Gość gość
Co to znaczy bdsm?

Gość gość
gość dziś kopulacja z koniem lub psem.

Gość gość
Idż na policję, jedyna droga .

Gość gość
Musiałam na chwilę iść. 12:02 Nie odzywa się, zablokowalam go a wspólnych znajomych (na fb, którzy nie byli mi bliscy, a on zaprosił) usunęłam. 12:04 Może jakieś rady? A tak na poważnie, następny tydzień spędze jak na szpilkach, ale poradzę sobie jakoś. 12:04-12:08 Nie będę komentować. 12:41 Jak narazie nic takie nie robi i mam nadzieję, że nie zrobi. Żyje dalej i postaram się nie myśleć o tym i jak coś zacznie odwalac to oczywiście pójdę. Nie będę czekać, bo nie wiem czego się po nich spodziewać.

Gość gość
w Polsce w BDSM bawi sie patologia , na zachodzie zaś jest baardzo dobrze rozwinięte tzn.,

Gość gość
czy ten facet wystepuje na kafe?

Gość gość
Jeśli on cię skrzywdził to szukaj zadośćuczynienia.